Macanache, Jazz 8 și Antenna n-au liniște și au scos clip și piesă împreună

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Antenna, Macanache și Jazz 8

E sfârșit de săptămână și dacă nu mai știi ce să asculți sau ce să-ți mai pui în playlist, atunci îți fac o recomandare de piesă nouă.

Vorbesc despre melodia lansată de Macanache, Jazz 8 și Antenna. Se numește "N-am liniște" și nu sună rău deloc. Clipul este băiețeală curată, iar povestea din spatele acestuia mi-a plăcut.

Jazz 8 și Maca

"E o piesă care s-a născut în Galați. Am avut un concert împreună, iar după ce s-a terminat și am mers la cazare, la vreo 20 de minute după ce ne spusesem deja "Noapte buna!", ne-am întâlnit pe coridorul hotelului.

Maca

Nu putea nici unul din noi să doarmă pentru că aveam fiecare de scris rime și până nu le-am scos din noi, nu am avut liniște. Am râs pe holuri despre asta, am mai băut o bere și am zis că trebuie să facem o piesa cu subiectul ăsta și aia a fost", a spus Jazz 8.

Jazz 8 și Maca

Melodia face parte de pe albumul ""JaZZoMetric"", iar videoclipul este al 5-lea de pe materialul muzical semnat Jazz 8.

Flow-ul lui Jazz 8, beat-urile lui Antenna și atitudinea lui Maca (care începe să devină din ce în ce mai popular) rezultă într-o combinație mișto, așa că da-i play și spune-mi apoi, în secțiunea de comentarii de mai jos, cum ți se pare.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile