Metallica și-a lansat propriul whiskey, ca să ai ce să torni în borcane

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: commons.wikimedia.org // Ralph PH

Dacă până acum ai ascultat Metallica și n-ai băut whiskey din borcan, înseamnă că nu ai ascultat Metallica cum trebuie. Dar, nu-i nimic, pentru că acum ai și whiskey-ul perfect cu care poți să faci asta: „Blackened American Whiskey”.

Numit după piesa care care deschide albumul din 1988 „...And Justice for All”, aceasta este băutura oficială a trupei Metallica. Și nu, nu este un whiskey mediocru care ar fi dat niște bani celebrilor rockeri pentru a se asocia cu numele lor, ci o colaborare personală a trupei cu distileria Dave Pickerell, ce a durat ani buni de zile.

„Am lucrat la treaba asta în ultimii câțiva ani și am supravegheat întregul proces îndeaproape până la ultimul detaliu, de la prima idee și primul gust”, a scris trupa pe Twitter.

Băutura va fi valabilă doar în anumite locații, magazine, restaurante, baruri, începând cu această toamnă, iar fiecare sticlă va fi însoțită de un playlist. Poate fi pre-comandată online chiar și din România, și costa în jur de 50 de $. Dacă nu știai ce cadou să-i faci unui fan Metallica, acum știi.

Borcanul pentru acest whiskey îl iei de la orice fel de murături din cămara bunicii.

De asemenea, dacă vrei sa descoperi mai multe despre acest whiskey, poți intra pe site-ul oficial.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile