Orașul Manchester o va onora pe Ariana Grande într-un mod inedit

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
18
Tweet
Sursa foto: facebook.com/pg/arianagrande

După tragedia petrecută la concertul pe care Ariana Grande l-a susținut în Manchester, artista s-a întors și a organizat concertul One Love Manchester, prin care s-au strâns peste 3 milioane de lire sterline pentru victimele şi familiile afectate de atacul terorist din 22 mai. Datorită acestui gest lăudabil, orașul Manchester o va onora pe Ariana într-un mod inedit.

Aceasta va deveni cetățean de onoare al Manchesterului, o distincție pe care până acum o puteau primi doar rezidenții orașului Manchester.

„Este momentul potrivit pentru a schimba felul în care recunoaştem meritele celor care au contribuit la viaţa şi bunăstarea oraşului nostru. Avem motive să fim foarte mândri de Manchester şi de felul în care locuitorii oraşului şi toţi cei asociaţi lui au reacționat după teribilele evenimente din 22 mai - cu dragoste şi curaj şi nu cu ură şi frică”, a declarat Richard Leese, preşedintele consiliului oraşului, pentru BBC.

La concertul One Love Manchester de pe 4 iunie, organizat de Ariana pentru a strange fonduri pentru cei care au avut de suferit în urma atentatelor de pe 22 mai, au participat aproximativ 50.000 de persoane. Arianei Grande i s-au mai alăturat și Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams, Robbie Williams, Marcus Mumford şi Liam Gallagher.

Astfel, Ariana Grande va deveni primul cetățean de onoare al orașului, chiar dacă nu este rezident al Manchesterului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile