Pink ne-a dat o lecție de zile mari în cadrul MTV VMAs

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Pink și fiica ei

Schimbarea nu se poate produce peste noapte, iar lecția asta am învățat-o bine până acum. Schimbarea vine în timp, pas cu pas și cu multă răbdare.

Lumea asta mare în care trăim este scindată de tot felul de păreri și valori care nu se aliniază unei moralități colective. Judecăm după vârstă, sex, culoare, orientare sexuală sau look și parcă din ce în ce mai des uităm să judecăm după caracter și fapte concrete.

Schimbarea vine odată cu o altă schimbare. Schimbarea poți fi chiar tu, în lumea ta, anturajul tău, oamenii cu care interacționezi. E de ajuns să te implici și să nu te dai bătut. Nimeni nu zice că e ușor, nu?

Pink și fiica ei

Schimbarea nu este necesară atunci când vine impusă de alții sau atunci când simți să o faci din cauză că nu te simți integrat, din cauza modului în care ești, mod care nu afectează pe nimeni.

Pink, în cadrul MTV VMAs, a acceptat premiul Video Vanguard Award, iar discursul pe care l-a avut a fost un apel la acceptare.

Artista a folosit-o pe fiica ei drept exemplu într-o lecție despre iubire și iubirea de sine. Doar știi cum se zice - dacă nu te iubești pe tine, cum oare ai putea să iubești pe cei din jur?

Pink a povestit cum fetita ei de 6 ani, Willow, a venit la ea și i-a spus că este cea mai urâtă fetiță din lume, deoarece arată ca un băiat.

Pink

Pink a încurajat-o să se accepte așa cum e, iar pentru asta i-a făcut o prezentare în PowerPoint, în care arăta "androgynous rock stars" care și-au trăit viața așa cum au vrut - Michael Jackson, Freddie Mercury, Janis Joplin, Annie Lennox, Elton John sau George Michael sunt doar câțiva dintre ei.

"We don’t change. We take the gravel and the shell and we make a pearl. We help other people to change so that they can see more kinds of beauty", a spus Pink.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile