Șuie Paparude, a doua trupă care refuză să cânte pe bani publici, la Centenar Fest

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
852
Tweet
sursă foto: facebook.com/suiepaparude.ro

Ieri, trupa Trooper anunța că, după ce au văzut sigla Primăriei București pe afișul Centenar Fest, a refuzat să mai ia parte la eveniment, pentru că nu sunt de acord cu finanțarea evenimentelor cu intrare liberă, din bani publici, când Bucureștiul are atât de multe probleme pentru care nu se găsesc bani.

Spuneam atunci că sperăm ca acesta să fie startul unui nou tip de protest la adresa autorităților.

Se pare că așa se și întâmplă. Urmând exemplul celor de la Trooper, Șuie Paparude a anunțat că se retrage de la acest eveniment. Ce-i drept, nu a oferit detalii în legătură cu motivele care i-au determinat să ia această decizie. Însă este destul de evident și nu cred că greșim când presupunem că motivația ar fi aceeași ca la Trooper.

În plus, Libertatea.ro a publicat astăzi și suma fabuloasă pe care Bittman a încasat-o, din bani publici, pentru a prezenta festivalul dat în cinstea primarului Sectorului 5: 11.000 de euro. Tot atât a luat și trupa Holograf ca să cânte la același eveniment. Tot bani publici!

Probabil tot scandalul din jurul lui Bittman și faptul că este foarte posibil ca artistul să fie (re)chemat pe la DNA pentru a da niște explicații în legătură cu banii încasați de la acel festival, vor fi motive și pentru alți artiști să-și regândească coloana vertebrală.

Până una alta, Trooper și Șuie Paparude au dat dovadă că au sânge în instalație. Sperăm că și alte trupe/ artiști le vor urma exemplul:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile