Taylor Swift a dat-o pe SF. Noul ei clip e o combinație între „Blade Runner” și „Ghost in the Shell”

Share
Tweet
Taylor Swift în „...Ready For It?” (foto: youtube.com)

Taylor Swift combină două filme pe care nu le-a văzut nimeni într-un videoclip pe care o să-l vadă toată lumea.

...Ready For It?” e cel mai nou videoclip al lui Taylor Swift. E atât de nou, încât nici nu a apărut încă. Cântăreața Pop a share-uit pe profilul ei de Instagram un teaser al clipului, 15 secunde de scene aleatorii menite să ne pregătească psihic pentru filmulețul propriu-zis. Da, am ajuns în era în care până și videoclipurile muzicale au nevoie de trailer înainte să fie lansate...

Taylor Swift în „...Ready For It?” (foto: youtube.com)

În astea 15 secunde o vedem pe Taylor Swift în varianta cyborg, îmbrăcată cu un bodysuit de culoarea pielii peste care au fost aplicate niște dungulițe electronice. Costumul e aproape identic cu cel purtat de Scarlett Johansson în filmul „Ghost in the Shell”. Cinematografia și atmosfera generală duc mai degrabă cu gândul la noul „Blade Runner 2049”, un alt film la care a bătut vântul prin sălile de cinema anul ăsta. Nu m-ar mira deloc ca „...Ready For It” să strângă mai multe vizualizări pe YouTube decât numărul total de spectatori care și-au luat bilete la „Ghost” și „Runner”.

Stânga: Scarlett Johansson / Dreapta: Taylor Swift (foto: youtube.com)

Bineînțeles că s-au găsit publicații care să strige „Scandalos!” sau „Șocant!”, deși teaser-ul nu dezvăluie mare brânză. Sigur, corpul artistei e cât se poate de clar definit, dar nimeni nu le reproșează asta gimnastelor sau balerinelor. Spre exemplu, The Daily Mail spune că imaginile sunt șocante pentru că nu-ți poți da seama dacă Swift poartă sau nu ceva pe sub costumul ăla mulat de culoarea pielii. The Telegraph o acuză pe artistă de ipocrizie, pentru că spusese mai demult în repetate rânduri că n-are nevoie să se dezbrace ca să-și vândă albumele. Teoretic, nu s-a dezbrăcat, ci a îmbrăcat un bodysuit.

În fine, contează mai puțin ce zic alții. Hai să urmărim teaser-ul și să tragem singuri concluziile:

Bun, dar când apare videoclipul propriu-zis? Ne răspunde chiar Taylor Swift în descrierea teaser-ului pe Instagram: „...Ready For It? Official Music Video out Thursday night”. Joi seara, ceea ce înseamnă vineri dimineața după ora României.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile