T.I. a dezbrăcat-o pe Melania Trump într-un teaser pentru un viitor videoclip și America e revoltată

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
16
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

E ok să te iei de Donald Trump, să-l critici, să-l iei la mișto, să îl expui pentru ceea ce este cu adevărat: un misogin, un rasist, un ipocrit, un corupt, un om care nu este deloc potrivi pentru a conduce o țară etc. Președintele american a oferit extrem de multe exemple în acest sens.

De aceea, printre criticii săi s-au numărat mulți rapperi care i-au dedicat un Fuck You sincer în videoclipuri care-i erau dedicate. Însă T.I. a mers un pic cam departe cu un teaser pentru un viitor clip în care apare o sosie a Melaniei Trump care face striptease în Biroul Oval pentru rapperul american, în timp ce Trump pleacă într-o vizită.

America a fost șocată de aceste imagini, pentru că e obișnuită ca Prima Doamnă să aibă parte de cu totul alt tratament. În plus, există multe voci care vorbesc și despre faptul că T.I. nu e mai presus de Trump când vine vorba de misoginism, iar clipul cu Melania e încă un exemplu în acest sens, pentru că o folosește pentru a-l umili pe Trump.

Însă, poate adevărul e undeva la mijloc. De exemplu, actrița care a interpretat-o spune într-o postare pe Instagram că a primit amenințri cu moartea, pentru rolul pe care l-a interpretat, dar și că alegerea ei de a o interpreta pe Melania Trump dezbrăcată a făcut-o să se simtă mândră și puternică.

De asemenea, Melanie Marden a mai reamintit tuturor că e vorba doar de un videoclip și atât.

În plus, dacă e să fim sinceri Melania Trump este prima Prima Doamnă a Americii care a pozat nud în ipostaze chiar mai sexy decât cele din clipul lui T.I., așa că probabil că nici ea, ca și actrița care a interpretat-o în clipul rapperului, nu are o problemă cu nuditate și o privește ca pe ceva empowering.

Deci, poate că videoclipul lui T.I., în acest caz, nu este misogin, ci doar o arată pe Melania Trump așa cum este: un model care n-a avut niciodată o problemă în a poza nud și care, așa cum spune și Golden Handcuffs: The Secret History of Trump’s Women (o carte publicată recent), s-a căsătorit nu din dragoste, ci din interes.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile