O trupă care nu a mai înregistrat niciun hit în ultimii ani a avut cel mai de succes turneu din 2017

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
21
Tweet
Sursă foto: commons.wikimedia.org

O trupă care nu a mai avut un No. 1 de ani buni în topurile din SUA, cele care dau tonul și în restul lumii, a vândut mai multe bilete la concertele sale decât starurile pop ale momentului, care scot hituri pe bandă rulantă și fac miliarde de vizualizări la clipurile de pe YouTube.

Este vorba de Depeche Mode, trupa britanică de synth-pop care a făcut senzație în anii '80, dar care reușește încă să atragă de fiecare dată un public foarte numeros la concertele sale. Anul 2017 a fost pentru ei unul dintre cele mai bune din istoria trupei (în materie de bilete vândute), iar turneul lor a fost până acum unul dintre cele mai de succes din istoria modernă.

Ca să înțelegi mai bine, în primele 9 luni ale anului 2017, Depeche Mode a vândut mai multe bilete decât Ed Sheeran, Justin Bieber sau Bruno Mars. 1,27 de milioane de bilete vândute, mai exact. Nu-i deloc o chestie care să fie trecută cu vederea.

Un alt record înregistrat în State este și faptul că în luna octombrie, Depeche Mode a devenit prima trupă din istorie care să aibă 4 concerte consecutive sold out la Hollywood Bowl. În trecut, aici au susținut concerte și The Beatles sau Luciano Pavarotti.

„De fiecare dată când pornim în turneu cântăm pentru din ce în ce mai multă lume. E absolut incredibil că se întâmplă asta în stadiul acesta al carierei noastre”, a spus Martin Gore, compozitorul și chitaristul trupei.

Astfel, Depeche Mode sunt dovada vie că „Old age and treachery will always beat youth and exuberance.”

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile