Un bărbat a intrat pe scenă la show-ul pe care Beyoncé și Jay-Z îl țineau în Atlanta și toată lumea a luat-o razna

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Beyoncé și Jay-Z

Beyoncé și Jay-Z sunt la cel de-al doilea turneu împreună, On the Run II, iar în timpul show-ului pe care-l țineau în Atlanta, un bărbat a intrat peste ei pe scenă.

Fanii au postat pe social media momentul de la finalul concertului, atunci când cuplul se pregătea să iasă de pe scenă, după ce a cântat piesa "Apeshit".

Beyoncé și Jay-Z

Un bărbat îmbrăcat în tricou alb și pantaloni scurți negri a sărit din public, urmărindu-i pe artiști în spatele scenei.

Dansatorii s-au dovedit a fi și bodyguarzi, alergând după bărbat imediat ce l-au văzut, în timp ce oamenii de la pază nu știu exact ce făceau (asta-mi aduce aminte de concertul lui Kendrick Lamar din Antwerp, unde am fost, iar oamenii erau lăsați să intre, fără să fie deloc controlați de pază).

Yvette Noel-Schure, purtătoare de cuvând a cuplului, a scris un mesaj pe Instagram în care le-a mulțumit fanilor pentru grija purtată și i-a asigurat că artiștii sunt bine.

B și Jay au împreună o avere estimată la 1.25 miliarde de dolari, iar la final de turneu, pe 4 octombrie, vor mai face un profit de 250 de milioane de dolari.

La așa bănet, poate și paza ar trebui să fie mai bună, nu?

Cuplul a anunțat că va mai susține un concert în Atlanta duminică, dar și că turneul lor va continua conform planificării.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile