Weekend Playlist #3

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
GIRLS GIRLS GIRLS

Ține piesele astea pe repeat.

Cele mai fresh piese ale săptămânii, feat. G-Eazy, Post Malone, Rita Ora, Fetty Wap & mulți alții. Hai, dă play și nu uita să ne spui ce alte single-uri ai mai include aici.

Fetty Wap - Surfboard

Fetty cu comeback-ul ăla blanao, în anticiparea noului mixtape, Bruce Wayne (programat pentru 7 iunie). Nu-i 'Trap Queen', dar o să ți se întipărească în minte numaidecât - crede-mă, e wavey.

Rita Ora - Girls feat. Cardi B, Bebe Rexha, Charli XCX

N-o să te mint, nu mă așteptam să fie OK piesa asta, dar uite că și eu mai greșesc uneori. Personal, mi-aduce aminte de 'Boys' a lui Charli sau de piesele lui Katy Perry de când Katy Perry era încă relevantă. Nicey.

Post Malone - Die For You feat. G-Eazy

După 'Beerbongs & Bentleys', care a doborât record după record, Posty revine cu încă o piesă care să-ți rămână zile întregi în cap.

Lil Baby & Drake - Yes Indeed

Lil Baby tocmai și-a lansat noul album, 'Harder Than Ever', iar ăsta e unul dintre highlight-uri. Dă scroll mai jos, totuși, pentru că nu m-am putut limita la o singură piesă - the boy is pure gold.

Playboi Carti - Shoota feat. Lil Uzi Vert

Dacă ți-era dor de Lil Uzi, nu mai căuta în altă parte - asta e piesa pe care trebuie să o asculți weekend-ul ăsta.

Lil Baby - Transporter feat. Offset

Ce? Iar Lil Baby? Da, că doar ți-am zis. Și, uite, e o piesă cu Offset, pentru că am auzit că-ți plac Migos. Pe repeat, te rog!

Arctic Monkeys - Four Out of Five

Cred că indiferent cât de irelevanți devin Arctic Moneys, e imposibil să nu te îndrăgostești iar și iar, cu fiecare piesă nou lansată, de vocea lui Alex Turner - am dreptate?

Ecarg Deshawn - School Daze

Pe E'Carg Deshawn l-am găsit aproape din greșeală pe YouTube, dar mă super bucur că am făcut-o - e meeega talentat copilul. Dacă îți place, dă un click și aici, să asculți un freestyle de-al lui.

Don Q - Words of Wisdom feat. Pusha T

Push cu versurile, Don cu flow-ul ireal - hai că e o combinație mișto.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile