Kanye West a dezvăluit coperta noului album și nu e deloc ceea ce ne așteptam

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Kanye

Kanye West urmează să-și lanseze un nou album, motiv pentru care și-a reactivat contul de Twitter, locul unde postează tot ceea ce-i trece prin cap.

Deși ne-am așteptat ca artistul să vină cu un material WOW, ne-am mai pierdut din speranță pe drum, mai ales după ce rapper-ul și-a anunțat deschis susținerea față de Trump.

Un nou detaliu care ne face să credem că West a luat-o ușor razna (sau e doar marketing????) este coperta noului material muzical - o poză cu chirurgul Jan Adams, cel care a operat-o ultima oară pe mama artistului, înainte ca ea să moară.

Coperta a ieșit la iveală într-o serie de mesaje pe care Kanye și le-a dat cu artistul West Lang: "This is my album cover. This is plastic surgeon Jan Adams. The person who performed my moms final surgery".

Tot în cadrul mesajelor trimise, rapper-ul a mai spus că noul album va avea 7 piese și va ieși public pe 1 iunie.

Kanye

Lang și Kanye au lucrat împreună la turneul Yeezus din 2013. Mama lui Kanye, Donda West, a murit după o serie de complicații în urma unor operații de liposucție și micșorare a sânilor.

West promovează foarte mult și mesajele de iubire, în acest amalgam haotic de idei pe care le postează pe Twitter, așa că abia așteptăm noi detalii.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile