Lady Gaga n-are cum să rateze Oscarul, Shallow este cu siguranță cea mai bună piesă din competiție

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

Cei care au văzut A Star Is Born, cu siguranță ascultă cu alte urechi piesa Shallow, a lui Lady Gaga și Bradley Cooper. Era oricum o piesă foarte puternică și frumoasă, dar după ce vezi filmul îți dai seama și de adevărata încărcătură pe care o are acest cântec.

S-a vorbit mult despre Gaga și despre rolul făcut în acest film. S-a speculat deja că va câștiga Oscarul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. Și, dacă aici există câteva dubii, când vine vorba de Oscarul pentru cel mai bun cântec original compus pentru coloana sonoră a unui film, Gaga va câștiga fără doar și poate cu Shallow.

Pe lângă faptul că avem de-a face cu o compoziție foarte bună, cu un adevărat fenomen (clipul pentru această baladă a strâns 9 milioane de vizualizări în mai puțin de 100 de ore), cu o piesă ale cărei versuri le cunosc și cei care nu au văzut filmul, competiția este una care nu-i dă nicio emoție lui Gaga.

Celine Dion, Kendrick Lamar, Tom Yorke, Sade, niciunul dintre cei enumerați, chiar dacă sunt nume mari, cu greutate, n-au venit cu nicio compoziție care să amenințe serios Shallow.

Așadar, dacă Lady Gaga nu v-a câștiga Oscarul pentru cea mai bună interpretare feminină, îl va câștiga cu siguranță pe cel pentru cel mai bun cântec original. Poți pune bani pe treaba asta!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile