Lil Fake News Dragnea și piesa lo-fi hip hop de care nici nu știai că ai nevoie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: captură YouTube.com

Liviu Dragnea e în concediu, dar și-a găsit niște timp să dezinformeze pe Facebook cu o postare despre protestul de pe 10 august. Îl scoate pe Iohannis ca fiind vinovatul principal și pe Jandarmeria Română ca fiind adevăratul erou. Așa arată realitatea paralelă.

Între timp, sute de protestatari care au fost răniți de intervenția sălbatică a Jandarmeriei și și-au scos certificat de la IML, iar Parchetul Militar ne arată, deocamdată, că șefii și comunicatorii Jandarmerie au dezinformat și încă mai dezinformează cu nerușinare. Vor veni probabil și sancțiunile pentru modul în care a fost genstionată întreaga situație.

Dar, așa cum spuneam, Liviu Dragnea e în concediu pe vreo plajă din Brazilia, unde o arde chill cu jumătatea sa tradițională, și visează deja la ce aberații și fake news să mai bage pe țeavă la A3.

Se va întoarce în putere, cu interviuri tsunami la RTV, promisiuni că va tripla pensiile și va spera că toate violențele de pe 10 august vor fi băgate sub preș și uitate, iar nimeni din anturajul său nu va răspunde pentru nimic. Nu va fi așa.

Oricum, iată cum sună coloana sonoră a lui Lil Fake News Dragnea, un lo-fi hip hop cu citate din cel mai „iubit” PSD-ist. Dă-i play și o să vezi că nu o s-o asculți doar o dată.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile