În sfârșit, niște angajați români au avut tupeul să-și reclame șeful. Cum a reacționat reclamatul?

Share
10
Tweet

În Vaslui s-a întâmplat o mică minune a bunului-simț și a curajului. O parte dintre angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență i-au atras atenția comandantului unității că își parchează mașina în calea autovehicolelor de intervenție. Șeful Inspectoratului nu i-a amenințat că îi dă afară, ci a recunoscut că a mai greșit.

Angajatul român e mai degrabă gata să se certe cu familia și prietenii sau pe cel mai apropiat coleg decât să-i atragă atenția șefului că uneori mai greșește. Nu de alta, dar șefii români sunt perfecți, iar când aud un reproș de la un subaltern e semn că trebuie să-l dea afară.

Nu așa a fost situația și în Vaslui, în eternul și minunatul Vaslui. Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, colonelul Gheorghe Blagoci, a fost reclamat de către o parte dintre angajaţii instituţiei că blochează cu maşina familiei, parcată pe platoul central din faţa garajelor, activitatea operativă a maşinilor de intervenţie ale pompierilor.

Reclamația, normală

Reprezentanţii echipelor operative reclamă că, la ieşirea din garaj, principala problemă o reprezintă evitarea unei tamponări cu maşina comandantului ISU, parcată ilegal pe platoul central al instituţiei.

”Nu este normal ca în faţa garajelor să fie parcată vreo maşină, indiferent a cui este acesta. Prioritar pentru noi este să ajungem la intervenţie, nu să fim atenţi la ce obstacole avem când ieşim pe poarta garajelor”, susţin angajaţii ISU Vaslui.

Reacția șefului, la fel de normală

Inspectorul şef al ISU Vaslui, Gheorghe Blagoci, susţine că ”nu este un moft”. ”Nu este nicio problemă din punctul meu de vedere să trag maşina de acolo. Nu este vreun moft, aşa că lucrurile se vor rezolva”, a declarat, marţi, pentru News.ro colonelul Gheorghe Blagoci.

Gheorghe Blagoci, sursa: Facebook

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

isu vaslui Vaslui isu bun-simt
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde