Cum să fii chill și să arăți cool în același timp. 4 accesorii pentru o vară călduroasă

Share
21
Tweet
jhvcg

Accesoriile pe care le purtăm nu au doar un rol estetic, ci și unul practic. Designul unui portofel e important, însă funcția sa principală este de a ne păstra banii și cardurile. Așa stau lucrurile cu toate accesoriile pe care le purtăm. Trebuie să găsești un echilibru între aspect și funcționalitate, atunci când alegi ce porți. Nu are niciun rost să porți ochelari de soare noaptea, indiferent cât de bine arăți cu ei; tot așa cum nu vrei să porți un ceas cu calculator, chiar dacă e mai practic, fiindcă poți face socoteli cu el.

În zilele caniculare de vară, care devin tot mai fierbinți de la an la an, trebuie să cauți metode ca să te protejezi de efectele căldurii. Cu accesoriile potrivite, vei trece mult mai ușor de zilele toride și vei face asta cu stil. Iată ce accesorii ar trebui să pregătești pentru această vară:

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt un accesoriu esențial în zilele senine de vară. Dar ca să poți beneficia de protecție adecvată pentru ochii tăi, ai nevoie de ochelari de calitate, fabricați de branduri cunoscute. Cumpărând de la branduri consacrate, obții două avantaje: folosești un produs care știi că-și va îndeplini funcția și, în același timp, te menții în pas cu tendințele.

Nu poți da niciodată greș cu o pereche de ochelari Ray-Ban care îți protejează ochii de razele puternice ale soarelui, dar care arată și bine în același timp. Chiar dacă prețul lor redus poate fi tentant, trebuie să eviți să cumperi ochelari contrafăcuți. Aceștia nu îți oferă niciun fel de protecție împotriva razelor solare și, mai rău, pot chiar să îți afecteze vederea, dacă sunt purtați pentru mult timp.

Pălăria

Nu există anotimp mai bun decât vara pentru pălăriile mari, în culori deschise. Sunt mereu în tendințe în timpul verii și te protejează foarte bine de soare. Când e foarte cald afară și soarele arde puternic, e foarte important să îți protejezi capul, altfel riști să faci insolație. Tocmai de aceea, o pălărie supradimensionată e exact ceea ce ai nevoie ca să te aperi de razele ultraviolete, fără să faci compromisuri în privința stilului.

Geanta de umăr

Chiar dacă geanta de umăr nu te protejează cu nimic de căldură, în zilele calde vei avea nevoie de o geantă mare în care să încapă sticla de apă, crema de protecție solară, șervețelele, ochelarii de soare și restul lucrurilor de care ai nevoie. Când alegi geanta de umăr, orientează-te către modele în culori deschise. O geantă de culoare neagră se va încălzi foarte tare vara, la fel ca și restul lucrurilor pe care le ții în interior. În plus, ar putea fi o idee bună să alegi o geantă cu un mecanism simplu de deschidere, ca să poți avea acces ușor în interior. Nu vrei să fie nevoie să te oprești pe stradă ori de câte ori ți se face sete.

Evantaiul

Chiar dacă nu e un accesoriu comun, pe care să îl poți folosi mereu, evantaiul poate fi de mare ajutor în zilele caniculare, când nici măcar la umbră nu te poți adăposti de temperaturile ridicate. Iar din punct de vedere estetic, evantaiele pot fi o adiție foarte potrivită pentru orice ținută, fie ea casual sau elegantă. Evantaiele moderne au un aspect foarte sofisticat, fiind o prezență frecventă a vernisajelor și prezentărilor de modă. Când alegi evantaiul tău, poți opta pentru unul în culori adaptate la ținutele pe care la porți sau pentru unul în culori vii, puternice, care să contrasteze cu hainele tale.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile