4 gadgeturi cool pe care sigur le vrei și tu în 2018

Petru Vasile

Content Manager
Share
43
Tweet
shutterstock 485656270

Nu știm despre tine, dar nouă ne plac la nebunie gadgeturile și orice dispozitiv nou ne atrage atenția, așa că am făcut deja o listă cu ce ne-am dori anul ăsta.

Să fim la curent cu cele mai noi gadgeturi și accesorii din zona tech e o plăcere (deloc vinovată, de altfel) a noastră. În plus, chiar dacă sună perimat sau cumva clișeistic, gadgeturile chiar ne fac viața muuuult mai ușoară, dar și mult mai distractivă. Dincolo, însă, de utilitatea unor asemenea lucruri, mai există și componenta de entertainment, iar aici, cu siguranță, suntem experți cu toții. Hai să vedem, deci, ce gadgeturi și accesorii cool ne vor fura ochii anul ăsta:

1. Schimbare completă pentru un obicei zilnic

Și tu îți începi adesea ziua cu o cafea tare și o țigară? Atunci e cazul să faci un upgrade și să treci pe IQOS, un dispozitiv dedicat fumătorilor adulți care încălzește tutunul în loc să-l ardă și care, în locul fumului cu un miros neplăcut, scoate un abur care se risipește imediat. Cum nu vorbim de fum sau de ardere, poți să te bucuri liniștit de el în cafeneaua preferată, fără să mai ieși afară. Noi l-am văzut deja pe la o mulțime de persoane în București, iar recent a fost lansată și o versiune nouă, care se încarcă mai repede.

2. Asistent personal sub formă de boxă

Sigur că asistenți virtuali precum Siri sunt prin preajmă de ceva vreme, însă Amazon a mers puțin mai departe și a făcut Echo, în 2014, iar acum deja guvernează aproape singur în zona asistenților personali? cu Alexa.

În cazul în care încă nu știi ce poate să facă, te anunțăm că îți poate îndeplini dorințele mai repede decât un asistent uman. Sigur, nu dorințe precum ”pregătește-mi cina”, ci lucruri mai ușoare precum schimbare melodiilor, reglarea volumului, anunțarea vremii, citirea știrilor sau executarea unor calcule matematice complexe. Poate chiar să facă niște glume (destul de bune, am adăuga). Prețul? Undeva la 500 de lei.

3. Netflix & chill fără să te mai dai jos din pat ca să stingi lumina

Un sistem de iluminare inteligent, care să te ajute nu doar să controlezi intensitatea luminii din casă de pe telefon, ci îți permite și să sincronizezi lumina cu jocurile video, cu filmele sau cu muzica. Îți poți imagina cum e să vezi un sezon din Stranger Things, iar lumina să se schimbe în funcție de cât de nervoasă e Eleven? Cam interesant, nu-i așa?

4. Căștile inteligente, care te lasă să alegi ce auzi

Here One sunt căștile wireless care te lasă să alegi ce sunete vrei să auzi. Dincolo de faptul că poți asculta muzică și vorbi la telefon, ai și posibilitatea de a anula complet zgomotele din exterior. Adică, dacă ești pe stradă și discuți cu cineva, poți alege să nu auzi zgomotul de fundal cu funcţia Smart Noise Cancellation.

Sună din filmele SF? Chiar dacă la noi nu sunt încă foarte populare aceste căști, nu înseamnă că sunt de neatins. Le poți cumpăra cu mai puțin de 1.000 de lei de pe Amazon, deci cu un preț aproximativ egal cu cel al unui smartphone lansat cu câteva generații în urmă.

Toate dispozitivele și accesoriile enumerate mai sus pot fi cumpărate încă de acum, chiar dacă anul trecut pe vremea asta păreau de neatins. Sigur, unii norocoși s-ar putea să aibă deja unele dintre aceste accesorii și gadgeturi, pentru că nu sunt neapărat abia lansate, ci doar au devenit relativ recent disponibile și mai cunoscute publicului larg. Noi le cam vrem pe toate. Tu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile