4 gadgeturi pe care merită să le iei cu tine când pleci în în vacanță

Share
Tweet
shutterstock 267687029 Foto: www.shutterstock.com

Când mergi în vacanță, fie ea la munte sau la mare, scopul principal e să te relaxezi și să te distrezi, motiv pentru te vei simți tentat să lași tehnologia acasă atunci când pleci. Probabil că ai observat și tu că atunci când te pregătești de plecare apare un sentiment de vinovăție, care încearcă să te oprească să ei cu tine gadgeturi distractive. Atunci când mergi în vacanță, scopul e să admiri frumusețile locale, nu să pierzi timpul jucând jocuri pe telefon. Tocmai de aceea, încerci să iei cu tine cât mai puține aparate, ca nu cumva să pierzi din distracția specifică destinației.

Însă ce pierd mulți din vedere e faptul că vacanța ta îți aparține, așa că poți să faci ce vrei tu în concediu, chiar dacă asta implică a asculta muzică în loc de ciripitul păsărilor (da, știm, un adevărat sacrilegiu!). Răsăritul soarelui începe să devină banal atunci când îl vezi a patra oară, așa că de ce să nu îl înlocuiești cu un serial? Nu trebuie să te simți vinovat dacă te plictisești pe plaja; e normal să se întâmple și asta după o săptămână de concediu. Uite 4 gadgeturi care ți-ar putea face vacanța mai plăcută:

Un mini PC

Indiferent cât de frumoase sunt împrejurimile în care te afli, serile vor deveni foarte monotone dacă nu ai nimic de făcut atunci când nu ieși în oraș. Mai mult, în cazul în care plouă câteva zile, vei fi nevoit să rămâi în interior, așa că ar fi bine să ai la îndemână metode pentru a trece timpul. Un mini PC poate fi soluția ideală. Acesta îți permite să te joci și să urmărești filme, lucru care va fi de mare folos atât în zilele ploioase, când nu e nimic de făcut, cât și în zilele calde, când te plictisești.

O baterie externă

De regulă, în concediu, accesul nostru la surse de curent este limitat, motiv pentru care avem nevoie de o sursă suplimentară de energie. Bateria externă este un aparat pe care îl vei aprecia foarte mult, în special atunci când telefonul tău rămâne fără baterie. În plus, aceasta poate fi folosită pentru a alimenta o gamă largă și diversă de aparate și gadgeturi, prin intermediul portului USB. Bateria externă te scapă de drumurile zilnice până în cameră „ca să pui telefonul la încărcat” și îți câștigă timp pe care îl poți petrece cu prietenii sau familia.

Ochelari care înregistrează

Când mergi în concediu ai parte de tot felul de experiențe, pe care vei vrea să le imortalizezi. Sunt multe situații în care nu poți folosi telefonul mobil, fie pentru că nu îl ai la tine, fie pentru că ai mâinile ocupate. Cu o pereche de ochelari care înregistrează, această problemă dispare. Indiferent de activitatea pe care o desfășori, vei putea înregistra tot ce dorești, fără să fie nevoie să-ți folosești mâinile. Poate fi obositor să scoți mereu telefonul ca să fotografiezi sau să filmezi ceva; însă cu o pereche de ochelari care înregistrează, vei scăpa de această grijă. Astfel, vei putea să te bucuri liniștit de experiențele din vacanta și să lași ochelarii să facă toată treaba pentru tine.

Aparat de vidat

Una din problemele cel mai comune cu care se confruntă cei care pleacă în concediu e lipsa de spațiu în bagaje. Niciodată nu ai suficient loc pentru toate lucrurile pe care vrei să le iei cu tine. Tocmai de aceea, un aparat de vacuum poate fi extrem de util. Conform Travel Away, un aparat de vacuum poate reduce volumul hainelor din bagaje cu peste 50%, lucru care îți va economisi foarte mult spațiu. Astfel, cu ajutorul unui aparat mic și ușor de folosit, vei putea împacheta mai eficient, iar bagajele tale vor fi mult mai bine organizate.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile