Femeia fără frică, omul fără amprente sau tipul care îşi aude ochii mişcându-se? 5 cazuri reale de oameni care ar face cea mai proastă variantă de X-Men

Share
23
Tweet

Ocazional, în lumea asta mare, cineva trage lozul câștigător de la loteria geneticii și devine super bun la a face lucruri, cum ar fi alergatul, memoratul sau Bear Grylls.

În fine, dacă nu te-ai prins până acum, extraordinar nu înseamnă neapărat mișto. Am adunat pentru tine 5 cazuri de oameni care ar face cea mai proastă variantă de X-Men.

1. Fă un duș, miroși a Parkinson!

Ştiam eu că nu sunt singura sensibilă la mirosuri! Când Joy Milne a simțit că soţul ei, Les Milne mirosea urât, a început să îl preseze să se spele.

La început, Joy a atribuit mirosului o igienă proastă din partea soțului, dar totul s-a schimbat când a participat la un meeting cu bolnavi de Parkinson și și-a dat seama că soțul ei mirosea la fel ca ceilalți oameni din cameră.

Joy zice că a trebuit să trăiască cu putoarea asta (adică mirosul, nu soţul) timp de 10-12 ani înainte ca Les să fi fost diagnosticat şi că pe măsură ce Parkinson-ul evoluează, mirosul se înrăutățește.

Partea mişto e că, graţie nasului ei fin, tratamentul celor care suferă de această afecțiune ar putea începe mult mai devreme și îi va putea face să se simtă mult mai bine.

Desigur, ea nu poate fi în fiecare spital tot timpul, așa că oamenii de știință lucrează pentru a crea un test de laborator, bazat pe abilitățile ei neobișnuite.

2. Daredevil și amigdala-ntărită

Fearless

O pacientă cunoscută doar sub numele de SM, suferă de o condiţie rară, numită Urbach-Wiethe , care are ca rezultat o întărire a amigdalei – nu aia de la gât, ci din creier - care reprezintă centrul fricii.

Cu alte cuvinte, supereroul "Daredevil" este (parțial) real și e mamă a 3 copii. Nu îi e frică nici de şerpi, nici de păianjeni şi cică odată a fost atacată de un tâlhar care a vrut să o jefuiască, iar ea l-a privit cu atâta dispreţ, încât hoțul s-a speriat şi a lăsat-o să plece. You go, mama!

3. N-ai amprentă, nu-i anchetă!

Adermatoglifia Foto: http://estaticos02.elmundo.es/elmundosalud/imagenes/2011/08/04/pielsana/1312482983_0.jpg

Adermatoglifiae o condiţie genetică ce cauzează ca striaţiile de pe degete să fie fine şi complet neidentificabile. Faza naşpa, în afară de faptul că ai putea să ai degetele fine ca "penisul" păpuşii Ken, e că nu poţi să mergi în Statele Unite.

Primul caz cunoscut al mutaţiei ăsteia a fost când o tipă din Elveţia a încercat să meargă în State, dar nu a reuşit, pentru că nu i s-au putut identifica amprentele.

În loc să se transforme într-un răufăcător (fraieră), a alertat medicii, care au descoperit că opt dintre ceilalți membri ai familiei ei sufereau, de asemenea, de această tulburare.

Cererea pentru o situație de genul ăsta a fost denumită "immigration delay disease". Mă întreb dacă li se încreţesc degetele sub apă.

4. Să se-audă musca, să se-audă ochii!

Stephen Mabbutt Foto: https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/04/1352687.main_image.jpg?strip=all&w=682&h=400&crop=1

Stephen Mabbutt suferă din cauza faptului că are numele ăsta de familie. Glumesc, voiam să vă spun că suferă de Sindromul de dehiscenţă a canalului semicircular superior, doar că era mai funny prima variantă.

În primă fază, Mabbutt (hehe) simţea doar o durere uşoară de cap, iar după un timp, calitatea auzului a început să scadă. Asta până când, într-o zi, auzul a revenit, dar nu normal, ci mai puternic ca niciodată!

Nu mă refer la faptul că auzea sunete slabe, pe distanţe mari, deşi asta ar fi fost mişto. Se putea auzi doar pe el - super, super tare.

Cea mai naşpa chestie e că îşi putea auzi până şi organele, inclusiv ochii care se mişcau în orbite. După ce s-a tratat singur cu antibiotice și spray-uri nazale, Mabbutt l-a găsit în cele din urmă pe Dr. Burton, care a efectuat o intervenţie chirurgicală.

Acum, Stephen trăiește o viață plictisitoare ca noi toți și singurul moment în care-şi mai poate auzi corpul e atunci când se ridică de pe scaun şi, eventual, îi trosneşte vreun os.

5. Somnul dulce, mult aduce, dar ce te faci când nu-ţi mai vine să dormi niciodată?

sleep deprivation Foto: http://kiwifit.ie/

În 2016, nişte experți francezi au dat peste ceva extraordinar: un bărbat de 27 de ani pretindea că de nouă luni suferea de insomnie completă. Tipul a raportat nu numai că nu a dormit deloc, dar nici nu s-a simțit obosit în tot timpul ăsta. Nu acuza niciun fel de tulburări de dispoziţie care, de obicei, vin la pachet cu deprivarea de somn.

Fiind clar că nu era doar o insomnie , medicii se confruntau cu o ființă umană care nu mai avea nevoie de somn. Bineînţeles că, dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, de obicei este.

Cam la aceeaşi oră din fiecare seară, avea un episod de vreo oră în care avea halucinaţii ca şi cum ar fi avut un bad trip pe acid și dureri la degetele de la mâini și picioare.

Pacientul a fost diagnosticat cu un caz rar, numit Sindromul Morvan, despre care doctorii bănuiesc că are legătură cu anticorpii de potasiu din celule și membranele neuronale.

Sadly, francezul menționat mai devreme a murit la 11 luni după ce a dezvoltat boala.

Ție care ți se pare cea mai nasoală "superputere"?

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

oameni x-men cazuri fantastici
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde