5 lucruri pe care orice artist la început de drum ar trebui să le știe

Share
76
Tweet
Foto: www.shutterstock.com

Muzică, ilustrație, fotografie - oricare ți-ar fi drumul, trebuie să știi de la bun început câteva lucruri.

1. Vei avea nevoie de un job care să îți plătească chiria

Nu este doar poveste când un actor cunoscut spune că a avut 20 de joburi mărunte și a mers la sute de audiții înainte să semneze primul contract important. Șansele să poți trăi din arta ta sunt mici, la început, așa că vei avea nevoie de un job, dar unul care să îți lase timp și pentru ceea ce vrei să faci pe termen lung.

2. Internship-urile îți pot deschide uși

Nu renunța cu una, cu două, dacă nu ai reușit să găsești un loc de muncă în domeniul care te interesează. Un stagiu de practică te poate aduce aproape de viitorii tăi clienți și colaboratori.

3. Comunitatea te poate ajuta

Nu trebuie să te muți la Paris, ca Hemingway și Fitzgerald, ca să întâlnești alți artiști.

E suficient să treci pragul unui loc precum Qreator - atelier și loc de întâlnire pentru cei care lucrează în industriile creative. Se întâmplă multe evenimente aici, iar dacă ești în căutare de idei, Qreator îți poate deveni și birou, mai ales că intrarea este gratuită și există nu mai puțin de opt camere tematice, unele pentru lucru (Camera Tenologiei, Camera de Muzică, Camera de Fotografie și Pictură, Camera de Dans și Film), altele pentru relaxare (Camera de Relaxare și Camera Re-taste).

4. Nu poți lipsi de pe net

Ai nevoie de un website și de un cont de Instagram. Ai auzit asta de multe ori și poate că vrei să stai departe de rețelele sociale, dar adevărul este toată lumea se așteaptă să fii prezent online: curatori, viitori clienți, alți artiști.

5. Ai idei bune când dormi suficient

Artiștii sunt oameni ocupați și ajung uneori să doarmă 4 ore pe noapte. Pe termen lung, lipsa somnului nu duce la nimic bun - somnul îmbunătățește memoria, capacitatea de concentrare și abilitatea de crea.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile