A fost numită cea mai frumoasă femeie – pilot din lume – Instagramerii o adoră

Share
313
Tweet
femeia-pilot Foto: Instagram / pilot_lindy

Lindy Mariëlle Kats, femeia pilot, a devenit celebră pe Internet graţie imaginilor inspiraţionale pe care le postează pe contul său de Instagram.

Are 24 de ani, este blondă, frumoasă şi a demonstrat că poate manevra o maşinărie de câteva zeci de tone ca oricare bărbat care practică această meserie.

Este pilot la o companie aeriană din Olanda și a devenit mega populară pe Intagram, fiind urmărită de cel puțin 80.000 de oameni din întreaga lume.

Aventurile ei nesfârșite, experiențele din călătorie și imaginile făcute printre nori, din cabina de pilotaj, sunt secretele care atrag tot mai multe persoane pe profilul ei.

Își petrece timpul în cabina unui Boeing 717 și publică fotografii atât de la locul de muncă, cât și din viața personală.

Lindy reuşeşte să strângă mii de like-uri cu fiecare fotografie postată pe reţeaua de socializare, fiind considerată cea mai frumoasă femeie pilot din lume.

Însă viața ei nu este atât de roz pe cum pare pe rețelele de socializare. Zborurile lungi, nopțile pierdute, schimbările de fus orar o epuizează, dar Lindy nu se vede având altă meserie.

"Este uimitor să vad că inspir oameni. Întotdeauna mi-a plăcut să fac fotografii, iar Instagram este o platformă excelentă pentru prezentarea lor", a explicat ea.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile