A început runda 13 de „Firu-n 4 de Speak”

Petru Vasile

Content Manager
Share
Tweet
Firu-n 4 de Speak

Emisiunea din seara asta e în colaborare cu ADDA, adică artista care cântă „De dorul tău”, „Am grijă de noi”, „Floare delicată” sau „Te aud”, împreună cu DOC. Prin urmare, lucrurile n-au cum să fie altfel decât delicat de superbe.

Ora este 20:00, la fel ca de fiecare dată, iar cei doi vor face atmosferă, ADDA fiind pregătită să răspundă la cele mai neașteptate întrebări. În plus, Speak e și el în mare formă, după pauza de săptămâna trecută. A avut timp să-și reîncarce complet bateriile, să se răcorească în urma valului de căldură și să vină cu cele mai proaspete forțe pe live-ul NOIZZ.

Dacă te întrebai ce subiecte vor fi abordate, ți-am pregătit o mică listuță, pentru a-ți fi mai simplu să navighezi prin emisiune. Totuși, e de preferat să te uiți la tot live-ul, fiindcă surprizele sunt la tot pasul, iar glumele se țin lanț.

Fără prea multe introduceri, iată care sunt discuțiile din seara asta:

  • Parada Bucharest Pride 2018
  • Tatuaje și cât de trending mai sunt
  • Ultimele tendințe în materie de blugi și styling-ul lor
  • Închiderea oficială a Yahoo! Messenger
  • Ultima găselniță de pe Instagram: Toblerone Tunnel
  • Românii care pupă „icoana” care o ilustrează pe Angelina Jolie

Așteptăm să ne lași toate impresiile tale după emisiune și să îi întrebi în timpul live-ului pe Speak și pe ADDA tot ce-ți trece prin cap. Cei doi abia așteaptă să-ți răspundă!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile