A nins la munte: cum arată Poiana Brașov și Cabana SKV Postăvarul

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
672
Tweet
Cabana SKV Postavarul

În timp ce vremea se joacă cu noi în București - ba e toamnă, ba e primăvară - la munte s-a instalat iarna. Atât la Poiana Brașov, cât și la Cabana SKV Postăvarul, totul este acoperit de zăpadă, iar peisajul este unul de basm.

15 Noiembrie 2018 - #PoianaBrasov
15 Noiembrie 2018 - #PoianaBrasov

Potrivit meteorologilor, în intervalul 16 noiembrie, ora 5:00 – 18 noiembrie, ora 12:00, vremea va deveni rece în toată ţara, chiar deosebit de rece în estul şi sud-estul teritoriului, unde şi vântul va avea unele intensificări.

Valorile termice vor fi negative în cursul nopţilor şi al dimineţilor în majoritatea regiunilor. În București, începând cu ziua de vineri de la ora 8:00 şi până sâmbătă, la ora 8:00, vremea va deveni rece, cerul va fi noros şi temporar vor cădea precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, dar, trecător, posibil şi lapoviţă sau fulguială.

Până când vom avea peisaje de poveste și la Capitală, sigur va mai trece niște timp.

Hai să ne gândim, însă, cum poate doamna Firea nu va mai fi luată prin surprindere și anul ăsta, de iarnă, și să sperăm la un trafic cât mai bun. Deși, să nu uităm totuși că - București e pe locul 3 în lume la timp pierdut în trafic. Oh!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile