A dus o luptă cu gândurile sale despre viață, existență, fericire –Acum știm de ce a murit, de fapt, Avicii

Share
59
Tweet
Avicii Foto: Instagram.com/Avicii

Decesul DJ-ului suedez Avicii a fost un mister pentru toată lumea.

La doar 28 de ani, Avicii, pe numele real Tim Bergling, a fost găsit mort în Oman, la doi ani după ce şi-a anunţat în retragerea de pe scenă.

Un tânăr bogat, cu zeci de milioane de dolari în conturi, dar sufocat de viața publică. Așa arată tabloul care descrie cauza morții artistului.

După ce săptămâna trecută familia muzicianului a confirmat că Avicii s-a sinucis, recent site-ul TMZ a publicat noi detalii privind modul în care starul şi-a pus capăt zilelor.

Avicii a murit din cauza unei hemoragii puternice, după ce s-a tăiat singur cu un ciob de sticlă, arată un raport al autorităților citat de site-ul tabloid TMZ. Cu alte cuvinte, a sângerat până a murit.

"Aviicii s-a sinucis cu ciobul unui pahar spart cu care și-ar fi tăiat venele. Mai multe surse care cunoșteau modul în care a murit faimosul DJ ne spun că într-adevăr el s-a sinucis, fapt la care părinții lui au făcut aluzie săptămâna trecută. Alte surse spun că a fost vorba de un ciob de sticlă care i-a cauzat o hemoragie puternică. Alte două surse spun că Avicii a spart o sticlă și a folosit cioburile pentru a-și cauza rana fatală. Una dintre surse menționează că era o striclă de vin", scrie TMZ.

Într-o scrisoare deschisă, familia DJ-ului Avicii a susţinut că acesta "nu putea merge mai departe" şi că îşi căuta "pacea".

"Dragul nostru Tim a fost curios, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit într-un ritm care l-a adus într-o stare de stres maxim. În momentul în care a pus stop turneului, el a vrut să găsească un echilibru în viață pentru a fi fericit și să continue să facă ceea ce iubea cel mai mult, muzica. A dus o luptă cu gândurile sale despre viață, existență, fericire. Nu mai putea continua. El a vrut să-și găsească pacea. Tim era un tip sensibil care își iubea fanii, dar evita lumina reflectoarelor. Vei rămâne mereu în memoria noastră! Te iubim, familia ta!".

Avicii suferea de pancreatită acută, cauzată de problemele cu alcoolul. Chiar și într-un documentar din 2016, artistul mărturisea că şi-a avertizat managerii că va muri din cauza epuizării.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile