Adele își sărbătorește ziua de naștere într-o vestă de salvare. Catastrofa Titanic a ajuns un subiect pentru petreceri?

Share
16
Tweet
Adele Foto: adele/instagram.com

Adele, unul dintre cei mai iubiți și mai pretențioși artiști, care, în plus, chiar are voce – și-a luat-o de la fani doar pentru că a împlinit 30 de ani și a vrut ca acea zi să fie una memorabilă.

Toate din cauza ideii unei petreceri tematice de ziua ei de naștere, în care laitmotivul a fost scufundarea Titanicului.

Artista a avut o coafură similară cu cea a lui Rose, iar rochia sa era aproape identică cu rochia pe care aceasta a purtat-o când l-a întâlnit pe Jack în film.

A pozat chiar şi pe o scară din lemn, amintind de celebra secvenţă în care Rose coboară din cabină pentru a-l întâlni pe Jack.

Este cunoscut faptul că Adele a făcut o obsesie pentru filmul lui James Cameron din 1997. Mândră și împlinită, vedeta a postat și câteva imagini pe Instagram, alături de mesajul:

"Noaptea trecută a fost cea mai frumoasă noapte din viaţa mea. Iată câteva imagini." Nu sunt sigură ce voi face în următorii 30 de ani, întrucât am fost binecuvântată dincolo de cuvinte până acum”.

În esență, toată nebunia asta a fost o ocazie bună pentru a intra în gura cârcotașilor. Adele a reușit să fie pe buzele tuturor celor care se bat cu pumnii în piet pentru bun gust și decență.

"Nu e nepotrivit? Adele a dansat cu o vestă de salvare la petrecerea inspirată de tema Titanicului. Au murit mii de oameni atunci", a scris cineva pe Twitter.

"Adele n-a realizat că povestea filmului se bazează pe scufundarea vasului pe care au murit 1.500 de oameni? Nu-i un subiect de distracţie".

Acum zi, tu de care parte ești?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile