Ai instalat Tinder în căutarea unui sex rapid? Oamenii de știință au vești proaste pentru tine

Share
Tweet
Tinder Foto: noizz.pl

Cele mai recente cercetări arată faptul că Tinder, cea mai populară platformă de dating, s-a transformat într-o aplicație de sex fără bătăi de cap.

Însă, acum, cercetătorii susțin ca a avea un profil în această aplicație de dating nu oferă niciun avantaj special, iar utilizatorii săi nu se bucură de o viață sexuală mai activă decât restul.

Influența Tinder asupra intensității vieții sexuale a utilizatorilor a fost studiată de oamenii de știință de la Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie (NTNU).

Ei au urmărit obiceiurile online ale a 600 de subiecți cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani și le-au comparat cu informațiile pe care le-au furnizat cu privire la comportamentul lor sexual. Rezultatele au fost surprinzătoare.

Aproximativ jumătate dintre respondenți au recunoscut că au folosit aplicații mobile de dating și o cincime din întregul grup de respondenți le-a folosit în mod regulat. Utilizatorii aplicațiilor de dating au manifestat o mai mare deschidere față de relațiile pe termen scurt, dar sondajul a arătat că acest lucru nu s-a tradus în numărul relațiilor lor.

Se pare că utilizarea aplicațiilor de dating nu afectează în mod semnificativ viața sexuală sau cel puțin nu este mai eficientă decât alte metode de căutare a dragostei. Baza este încă farmecul personal, nu instrumentul folosit pentru flirturi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile