În 2018, mâncarea a devenit lichidă - am testat cum e să bei o masă completă și-ți spunem cum ni s-a părut

Share
Tweet
Foto ilustrativ

Ce-ai zice dacă ți-am povesti cum în România a apărut prima masă gata de băut? Se numește Saturo și ne referim nu la mobilier, ci la mâncare.

Da, ai auzit bine - vorbim despre o băutură lichidă care poate înlocui oricare dintre mese, fiind o soluţie perfectă pentru dimineţile în viteză şi zilele aglomerate.

Saturo conține 25% din vitaminele şi mineralele de care ai nevoie într-o zi; o sticlă de Saturo conţine proteine, carbohidraţi, lipide, fibre, vitamine şi minerale, într-un raport optim şi sănătos.

Saturo

Noi am primit la birou câteva băuturi Saturo - varianta cu gust original și cea cu gust de ciocolată și ne-am pus pe testat, așa cum vei vedea în clipul de mai jos.

La capitolul gusturi nu toți am fost pe aceeași lungime de undă (doar gusturile nu se discută, nu?), însă putem spune că ne-a ținut de foame câteva ore, așa cum ne și așteptam.

Dacă bei o sticlă de Saturo ai un sentiment de sațietate, deși nu-ți imagina că nu mai trebuie să mănânci nimic toată ziua după.

Saturo

Partea bună este că vorbim despre o băutură bogată în vitamine, care nu conține lactoză, gluten și nici zahăr. Spre exemplu, Saturo zice că-i mai sănătos să-l bei, decât să mănânci ceva fast-food care-ți pică la îndemână.

E o experiență cel puțin interesantă, așa că ești invitatul nostru să-l încerci și tu, măcar să vezi despre ce e vorba și să ne zici cum ți se pare.

Pe site-ul oficial găsești toate detaliile de care ai nevoie, iar dacă vrei și niște opinii "pe bune", dă play la clipul ăsta:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile