Ananasul roz, ultima fiță în industria alimentară - Abia așteptăm să-l gustăm

Share
Tweet
Instagram.com/emmylopesyoga

Mania roz continuă. Și nu în lumea fashionului, ci în industria alimentară.

După ce crenvurștii roz, cu aromă de bere sau unicorn au fost noua tendință în materie de gastronomie, acum rozul "lovește" și lumea fructelor.

Ananasul roz este noua fiță pe rețele de socializare. De data asta, trendul vine din partea celor de la compania Del Monte Fresh Produce (DMFP).

Specialiștii au eliminat gena care determină culoarea galbenă a ananasului și au înlocuit-o cu o substanță care dă sinteza de licopen.

Ananasul roz nu doar ne încântă ochiul, dar are și beneficii asupra sănătății. FDA (Food and Drug Administration) a confirmat faptul că are aceeași valoare nutrițională ca ananasul clasic și se poate consuma în siguranță.

Deocamdată noi nu ne vom răsfăța papilele gustative cu acest nou tip de ananas. Ananasul roz va fi cultivat în Costa Rica, cunoscută pentru climatul său tropical, și va mai dura ceva până ne vom bucura de el.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile