Anul ăsta, #FiiTuMosu pentru cei dragi

Share
Tweet

Nici nu începe bine luna decembrie și intrăm cu toții în agitația de dinainte de Crăciun: munții de cadouri se strâng sub brazi, listele de cumpărături se lungesc tot mai mult și devenim din ce în ce mai creativi când vine vorba de tematicile pentru petrecerile din perioada următoare. Ce mai așteptăm? Păi cum ce, să vină Moș Crăciun și să fie cât mai încărcat! Să primim tot ce ne-am pus pe whishlist-ul de peste an.

Anul acesta însă, Coca-Cola propune o schimbare de perspectivă: cum ar fi dacă iarna asta, în loc să așteptăm Crăciunul ca să despachetăm cât mai multe cadouri, fiecare dintre noi ar deveni inspirație pentru cei din jur, oferind el însuși un cadou, o surpriză, un gând bun? Challenge accepted! Pentru că lumea are nevoie de mai mulți Moși Crăciuni, #FiiTuMosu, inițiativa lansată de Coca-Cola iarna aceasta, devine un îndemn pentru fiecare dintre noi, pentru că și noi, la rândul nostru, putem împarți zâmbete și fericire celor dragi, acasă, la birou, în gașca de prieteni. Imaginează-ți cum ar arăta o lume în care am fi darnici, veseli și calzi, fără a aștepta nimic în schimb. Și nici măcar nu ar fi greu! Iar mesajele de pe dozele Coca-Cola disponibile deja în magazinele din toată țara, nu fac decât să ofere un exemplu acolo unde inspirația lipsește: “Spune <<Te Iubesc!>> știi tu cui”, “Trimite-i un selfie cand ți-e dor”, “Învață-l să patineze!”. Cei care vor să îi impresioneze, dar și să-i încurajeze pe cei dragi să facă la fel, pot posta pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #FiiTuMosu, pentru a arăta tuturor cum îl ajută pe Moș Crăciun.

Și pentru că niciun Crăciun nu e complet fără Caravana Coca-Cola, camionul roșu al Moșului și-a început deja drumul prin țară. Caravana a fost la Iași, Focșani, Pitești, Timișoara și își va continua traseul către Oradea, Cluj, Galați, Constanța, București și Alba Iulia (programul complet fiind disponibil pe site-ul www.coca-cola.ro). Ea va găzdui numeroase activități interactive dar și un pop-up store Coca-Cola, de unde fiecare își poate cumpăra obiecte de colecție. Cei mai curioși vor putea vizita camionul, Moșu’ și Crăciunițele așteaptându-i să facă poze cu ei și cu renii. Caravana își va încheia călătoria în Crăciunelul de Sus și Crăciunelul de Jos, din Alba Iulia. Aici vor fi pregătite numeroase alte surprize iar, ca peisajul să fie complet, în zonă vor fi plantați zeci de brăduți pentru ca spiritul sărbătorilor să se păstreze în fiecare zi.

Crăciunul este printre cele mai frumoase perioade de peste an, timp numai bun pentru a sta aproape de prieteni, pentru odihnă dar și pentru petreceri. Provocarea #FiiTuMosu iși dorește să aducă zâmbete pe chipul cât mai multor oameni, dând fiecăruia șansa de a fi, măcar acum, de sărbători, un pic mai bun. Cine vrea să devină unul dintre Moși Crăciunii Coca-Cola?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile