6+ aplicaţii care te ajută să-ţi organizezi nunta fără să cedezi nervos

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
Tweet
Bridezilla/Sursă foto: keepcalm-o-matic.co.uk

Ziua nunţii ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase momente din viaţa ta, însă, de cele mai multe ori, stresul organizării evenimentului îşi pune amprenta asupra psihicului tău.

Norocul generaţiei noastre este acela că trăim în era digitală, în care există o tonă de aplicaţii care ne pot uşura existenţa.

Mai jos, o listă a celor care te pot ajuta pentru organizarea nunţii.

1. WeddingHappy

Trebuie doar să introduci data nunţii şi aplicaţia îţi va face un program cu lucruri de făcut şi deadline-uri.

De asemenea, va ţine evidenţa costurilor şi va gestiona detaliile ce ţin de furnizori.

2. Wedding Planner by The Knot 

Check-list, numărătoare inversă, buget, guestlist şi opţiuni în ceea ce priveşte localurile disponibile.

3. Appy couple

Happy couple. Aplicaţia de ajută să gestionezi guestlist-ul, să trimiţi invitaţii şi să colectezi confirmările şi să share-uieşti evenimentul.

Invitaţii sunt puşi la punct cu detaliile şi sunt ajutaţi să îşi organizeze plecarea, ba chiar să posteze imagini de la eveniment.

4. Honeyfund

E un fel de aplicaţie de strângere de fonduri, menită să te ajute să nu te mai plângi de cadourile total useless, primind, în schimb, bani. Poţi pune bani deoparte pentru luna de miere, dar şi pentru un eventual cămin, donaţii etc.

5. Azazie

Aplicaţia perfectă pentru găsirea rochiei perfecte. Ai posibilitatea de a personaliza modelele existente şi să primeşti pe e-mail imagini cu acestea. Prietenele pot vota cele mai bune variante.

6. Wedding Spot

O aplicaţie care se concentrează pe identificarea locaţiei ideale, demnă de poze pentru Instagram, pe baza bugetului disponibil.

And don't forget about the good old (now) Pinterest!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile