Punem pariu că nu știai că Apple are un dosar cu fotografiile tale nud

Share
26
Tweet
Apple Foto: Julian Stratenschulte / dpa / dpa picture alliance

Software-ul Apple este atât de inteligent încât detectează nu doar chipurile în fotografii, ci și pozele mai sensibile, precum cele topless sau nud.

Internauții s-au panicat după ce o postare în care erau îndemnați să descopere folder-ul unde se stochează toate conținuturile intime a devenit virală.

Potrivit jurnaliștilor de la The Independent, Apple operează cu sute de categorii, cu toate că recunoște elemente mult mai generale și mai puțin pe cele intime.

Specialiștilor nu le este clar de ce Apple a optat pentru includerea căutării “sutien”, din moment ce nu sunt incluse alte obiecte obișnuite de îmbrăcăminte sau de ce a folosit fix acest cuvânt.

Apple a introdus o nouă caracteristică care poate combina imaginile și are capacitatea să identifice elementele comune dintre ele.

Dar asta nu înseamnă că fotografiile sunt mai puțin sigure decât ar fi în mod obișnuit. În cazul în care deții fotografii mai intime este recomandat să îți alegi un fișier care nu face parte din biblioteca foto. Astfel vor fi mai în siguranță în cazul în care cineva îți accesează telefonul.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile