Astea sunt cele mai norocoase zodii ale iernii – Te regăsești?

Share
19
Tweet
Zodiile care au noroc iarna asta Foto: www.youtube.com

După un an în care au avut parte de multe schimbări în viața sentimentală și au fost date peste cap, aceste zodii vor avea un sfârșit de an de poveste.

Taur

În lunile ianuarie și februarie, puterea va juca un rol-cheie în viața ta. Persoanele pe care le întâlnești îți vor ridica moralul și îți vor aminti de resursele și rolul creativ în viață. Acesta va fi un moment minunat pentru a vedea cât de departe poate să ajungă inima ta. Cu cât petreci mai mult timp în preajma oamenilor dragi, rănile sufletești se vindecă și te ajută să te dezvolți.

Rac

După un an în care ai fost în căutarea sufletului pereche, urmează un alt capitol în care vei continua să cauți. Intuiția te va ajută foarte mult în domeniul romantismului și, din acest motiv, vei dezvolta relații care vor avea un efect pozitiv asupra evaluării de sine. Nu este momentul să îți exprimi umilința. Fii clar despre nevoile tale și vezi cine este ajunge suficient de puternic pentru a le face față.

Leu

Ce vrei? Ce vrei cu adevărat?

Nu este timpul să continui să investighezi legături de la care nu înveți nimic. Puterea este în semnul tău, precum și mândria, iar aceste două lucruri pot fi cel mai mare atuu al tău.

Săgetătorul

Experiențele pe care le vei experimenta în această iarnă te vor pregăti pentru schimbări majore în domeniul sexual și al dragostei. Acordă atenție tuturor lucrurilor care te fac să te simți nesigur, paranoic și instabil. Odată ce atingi această claritate, vei ști în ce direcție trebuie să întorci săgeata iubirii.

Vărsător

S-ar putea să ai sentimentul că nu este timpul să discuți cu mai mulți oameni. Poți simți că nu ai starea de spirit pentru asta, pentru toate jocurile, flirturi. Și asta e în regulă. În ultimii ani, ai fost învățat să îți respecți propriile dorințe și nevoi. Nu ai autoritate asupra felului în care oamenii își exprimă dragostea, și mai ales în cursul lunii ianuarie vei fi împins de cineva să iei decizii greșite.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile