Atunci când călătorește, Regina Angliei are un bagaj surprinzător - 9 lucruri pe care mereu le poartă cu ea

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
382
Tweet
Regina

Regina Elisabeta a II-a este un personaj extrem de interesant, dar și monarhul care a călătorit cel mai mult din istoria UK-ului.

Așa cum era de așteptat, bagajul ei de călătorie este complet diferit față de cel al muritorilor de rând, așa că te invit să descoperi ce poartă mereu la ea când pleacă din țară:

Medicamente împotriva jet lag-ului

Regina e oldschool și merge pe remedii homeopate, așa că nu-i lipsesc din gentuță bomboanele dulci din orz. Dulciurile pot adapta ceasul intern unui loc nou, iar asta datorită faptului că ajută zahărul din sânge să se potrivească cu programul de alimentanție de la destinație.

Foto ilustrativ

Un outfit negru

Regina poartă mereu haine stridente, iar asta pentru a putea fi reperată ușor în mulțime. Cu toate astea, ea nu pornește la drum fără un outfit negru la ea, în cazul în care are loc o tragedie.

Regina era în turneu regal în Kenya atunci când tatăl ei a murit și pentru că nu avea nimic negru la ea, a trebuit să aștepte până i-a fost livrată o rochie neagră.

Regina

Hârtie igienică

Majestatea Sa nu stă la discuții în ceea ce privește hârtia igienică - ea își aduce mereu propria ei rezervă, sigilată cu stickere pe care doar ea și Prințul Philip au voie să le deschidă.

Foto ilustrativ

Sânge

Regina Angliei călătorește mereu în compania unui doctor care vine însoțit cu defibrilator și alte tratamente de urgență la îndemână.

În țări unde donarea de sânge este foarte posibil să nu fie disponibilă, doctorul de mai sus aduce cu el și o rezervă de sânge care se potrivește cu cel al Reginei sau Prințului Consort.

Foto ilustrativ

Zeci de ținute

Regina călătorește cu cel puțin 30 de outfit-uri la îndemână, ținute în folii separate și potrivite pentru orice eveniment sau ocazie.

Foto ilustrativ

Produse de patiserie

Chiar și când merge cu avionul, Regina nu trece peste ora ceaiului. Personalul are grijă de asta, iar de pe masă nu lipsesc prăjiturelele cu cremă sau biscuiții.

Foto ilustrativ

O brigadă de oameni

Regina are grijă ca totul să meargă perfect atunci când pleacă în turneu - are alături 34 de oameni care se ocupă de logistică. Vorbim aici de 6 secretare, 8 bodyguarzi, 2 croitorese și mulți alții.

Mâncare și apă

Chefii din străinătate sunt avertizați din timp despre preferințele culinare ale Reginei. Ei se vor feri de usturoi sau fructe de mare, iar echipa Reginei va face tot posibilul să evite intoxicarea ei.

Dacă este vreun dubiu în ceea ce privește mâncarea dintr-un loc unde trebuie să ajungă Alteța Sa, echipa se va ocupa să-i aducă propria mâncare din Anglia, cât și propria apă îmbuteliată.

Foto ilustrativ

Valize personalizate

Regina Elisabeta are un model de valize preferat și cu asta basta. Ea a cumpărat un set de valize Globe-Trotter în 1947, atunci când a plecat în luna de miere cu Philip, și nici că le-a mai schimbat din acele vremuri și până azi.

Foto ilustrativ

În ceea ce privește pașaportul, Regina nu are nevoie de unul și nici nu are unul, ci doar răspunde la întrebări simple cum ar fi vârsta pe care o are și adresa la care locuiește. Mișto, nu?

Regina

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile