"Auzite în RATB" - gloria comunicării românești în autobuzele și tramvaiele din București

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
96
Tweet
auzită de CLAUDIA în 135 via "Auzite în RATB"

Bucureștiul nu excelează deloc la capitolul "trafic" - mașinile mai au puțin și îngroapă orașul, nu există piste pentru bicicliști, iar mijloacele de transport în comun nu ajung niciodată la timp și nici nu oferă servicii excelente pentru călători.

Cu toate astea, RATB-ul are farmecul său - dacă lăsăm la o parte faptul că nu există aer condiționat și nici îndeajuns de multe autobuze, atunci sigur vom descoperi o lume absolut unică, în toată acea înghesuială devenită deja tradiție.

În RATB se ascunde puțin din gloria comunicării românești, iar asta nu o poate nega nimeni, mai ales la cât de mulți și diferiți oameni circulă cu el.

auzită de ALEXANDRU în 27 via "Auzite în RATB"

Majoritatea calătoriilor cu RATB-ul sunt o adevărată aventură, atât vizuală, cât și fonică - discuțiile pe care le vei întâlni aici pot fi foarte amuzante, interesante sau cel puțin ciudate.

Pagina de Facebook "Auzite în RATB" se ocupă fix cu aceste lucruri - încearcă să ne arate farmecul acestui mijloc de transport în comun, în ciuda tuturor problemelor care-l înconjoară.

"Când circuli cu RATB-ul, destinația parcă nici nu mai contează. Iar când unii participanți la trafic oferă câte un spectacol gratis, parcă nici nu-ți mai vine să cobori", susțin cei de aici.

auzită de ALINA în 301 via "Auzite în RATB"

Știi cum e, ca-n viață, poți alege să vezi partea plină a paharului sau partea goală. Acum alegem să fim optimiști, așa cum ne arată și exemplele de mai jos.

Te invit să te distrezi și chiar să contribui și tu cu propriile tale experiențe, mai ales dacă ai o călătorie inedită cu RATB-ul:

auzită de ANA în 86 via "Auzite în RATB"
auzită de EDI în 96 via "Auzite în RATB"
auzită de Andreea Vasile în 226 via "Auzite în RATB"
auzită de GABRIELA în 336 via "Auzite în RATB"
auzită de IOANA în 32 via "Auzite în RATB"
auzită de MĂDĂ în 16 via "Auzite în RATB"
auzită de SILVIU în 313 via "Auzite în RATB"

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile