Aviz leneșilor: mersul pe jos te ajută să slăbești mai ceva ca alergatul

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

De când așteptam un studiu sau o părere pertinentă despre faptul că mersul pe jos te ajută să slăbești mai ceva ca alergatul.

Nutriționistul și trainer-ul celebru Harley Pasternak confirmă această teorie și spune că exercițiile de cardio intens nu sunt cele mai bune dacă-ți dorești să arăți bine.

Pasternak spune că arzi foarte multe calorii în timp ce faci cardio intens, dar foarte multe dintre acele calorii vin din surse lipsite de grăsime; mersul, pe de altă parte, te ajută să pierzi calorii provenite din grăsimile din corp.

Foto ilustrativ

Nutriționistul mai are un argument împotriva exercițiilor fizice care-ți pun intens inima în mișcare - foamea. Cu cât faci cardio mai intens cu atât îți va fi mai foame după, iar asta poate însemna că vei ajunge să mănânci mai mult decât mănânci în mod normal.

"You hear people after a spin class, they get out of there, and they're ravenous. And they go have a gluten-free scone and a fresh-pressed, sugar-laden juice", spune Harley.

Foto ilustrativ

Harley Pasternak nu este complet împotriva alergatului sau orelor de spinning, însă spune că omul normal care vrea să slăbească este foarte posibil să fie descurajat de aceste exerciții, în timp ce mersul pe jos este mult mai accesibil.

Potrivit lui, dacă vrei să slăbești și să fii sănătos, atunci trebuie să mergi undeva între 10.000 și 14.000 de pași pe zi.

Foto ilustrativ

"People want to know how do we get the prettiest bodies in the world in shape... This is how I do it. Not being sedentary", concluzionează el. Ce zici de treaba asta, ieșim la o plimbare?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile