Punem pariu că nu știi care sunt beneficiile consumului de tequila?

Share
Tweet
tequila Foto: pixabay

Azi te provoc cu o întrebare - Tu știi câte beneficii are un shot de tequila?

Când spui tequila, spui voie bună și distracție. Însă, pe lângă starea de bine pe care ți-o dă, tequila este benefică și pentru sănătate.

Acum, nu trebuie să-ți bei mințile, ci consumată în cantități moderate, poate face minuni asupra organismului.

Lupta împotriva osteoporozei

Tequila conţine agave, care au rolul de a ajuta organismul în absorbția calciului. Ar putea fi o opțiune bună pentru prevenirea dezvoltării oaselor fragile sau casante.

Ajută digestia

Experții susțin că un shot de tequila înainte de masa de prânz poate spori apetitul, iar altul dupa cină ajută digestia.

Te ajută să slăbești

Tequila este făcută din agave, care conține o formă naturală de zahăr. Astfel, ea poate reduce nivelul zahărului din sânge. De asemenea, planta te face să te simti sătul şi în acest fel îți trece orice poftă de mâncare.

Dacă bei o cantitate moderată de tequila, poți pierde usor în greutate.

Tratează insomniile

Datorită beneficiilor de relaxare, tequila poate ajuta la calmarea nervilor și la inducerea unei stări de somnolență. Când nopțile de vară îți oferă lămâi, ia niște sare și tequila, iar Moș Ene va veni pe la gene.

Îți curăță colonul - substanțele din tequila au capacitatea de a curăța colonul.

Reduce riscul de a dezvolta demență

Potrivit studiilor, există o legătură între persoanele care beau cantităţi moderate de tequila şi o incidenţă mai mică de a dezvolta demenţă de-a lungul anilor.

Nu știi ce e aia mahmureală

Însă trebuie să consumi doar băutură din 100% agave. Lipsa zahărului din tequila face din această băutură una care nu oferă mahmureală.

Lupta împotriva gripei

Încă din anii ’30, doctorii mexicani recomandau o băutură făcută din tequila, nectar de agave și suc de lămâie. Aceasta calma durerile de gât, omorând bacteriile.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile