Câinele cu față de om îngrozește lumea pe net: „Sper că-i făcătură, pentru că încerc să dorm”

Share
35
Tweet
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Reîncarnarea e singura explicație posibilă, spune un user pe Reddit.

În vârstă de un an, Yogi e un Shih poo aparte. Când îl vezi prin poze, ai impresia că te uiți la face swap-uri cu un om. Nu se pune problema de așa ceva, fizionomia umanoidă fiind 100% meritul lui.

Stăpâna lui, Chantal Desjardins, spune că nu observase niciodată chestia asta până să citească comentarii pe net. Un prieten al unui alt prieten de-ai lui Chantal a postat pe Reddit o poză cu Yogi, după care cățelul cu față de om a devenit viral.

Foto: Facebook

„Are cei mai umani ochi pe care i-am văzut vreodată la un câine”, scrie un user pe Reddit.

„Nu-i vorba doar despre ochi. Uitați-vă la zâmbetul ăla schimonosit care nu poate veni decât de la un bărbat de vârstă mijlocie care și-a vândut sufletul unei corporații”, zice altul.

Foto: Facebook

Mulți se simt chiar neliniștiți de aspectul omenesc al lui Yogi: „Mă sperie un pic, sincer să fiu”; „Când mi-am dat seama că e într-adevăr un câine, m-am simțit confuz și cumva înspăimântat”; „E cel mai tulburător lucru pe care l-am văzut vreodată... și asta vine din partea cuiva care frecventează r/watchpeopledie”; „Eu zic că-i făcătură. Cel puțin sper că e, pentru că încerc să dorm”.

Foto: Facebook

Altcineva îl compară cu Nicolas Cage costumat într-un Ewok (ursuleții ăia din Star Wars VI), iar al redditer spune că Yogi e dovada vie a reîncarnării.

Sigur, un mare merit pentru efectul ăsta straniu îl au felul în care e pieptănat și poziția cățelului față de aparatul foto. Fiind pozat din față, ai impresia că te uiți la o figură plată, ca a unui om.

Ție ce-ți inspiră privirea melancolică a lui Yogi?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile