Câinii ăștia de pe Instagram sunt mai faimoși decât vei fi tu vreodată

Share
23
Tweet

Știm cu toții că pozele cu animale strâng cele mai multe like-uri, because cuteness. Când social media se transformă într-un loc plin de dramă, ne este mult mai bine dacă ne concentrăm pe ceva drăguț. Și asta prinde.

Stăpânii de câini pot fi ușor nebuni, dar hei, uite cine și-a transformat animalul de companie în influencer. Am făcut pentru tine o listă cu zece patrupezi care se bucură de faimă, ca să-ți înseninez ziua.

DOUG THE PUG

Dacă nu ai auzit de Doug, atunci nu știu unde trăiești. Pentru că este, probabil, cel mai cunoscut câine de pe planetă. Pug-ul în vârstă de 7 ani a devenit vedetă prin personalitatea sa plină de energie și vibe-ul său friendly.

Câștigătorul titlului de Instagrammer of the Year 2017, cu două cărți publicate la activ, merchendise, prietenii ca Ed Sheeran, Justin Bieber sau Demi Lovato, Doug are și o serie de videoclipuri, fiind primul animal verificat pe Spotify.

Doug trăiește the best life a pug can have. În plus, venitul său pe anul trect a fost de peste $500,000. De faima sa se ocupă stăpâna, Leslie Mosier:

"It's changed everything,. I've really gotten the chance to take my life into my own hands and create what I want to create", a spus Leslie. Apropo, uite-o și pe sora sa pisică, Fiona.

TUNA

Tuna este o combinație între Chihuahua și Teckel, în vârstă de 7 ani, cunoscut pentru meme-urile pe care sigur și tu le-ai observat.

A fost adoptat de Courtney Dasher, iar în 2015 ea i-a publicat și cartea Tuna Melts My Heart: The Underdog With The Overbite - care conține poze similare celor de pe Instagram și este menită să prezinte o zi normală din viața lui Tuna.

MANNY

Manny the Frenchie este un buldog francez deținut de Amber Chavez și Jon Huang. Câinele ăsta are propria fundație caritabilă, Manny & Friends Foundation. Din 2017, stăpânii săi au lansat și cartea Manny The Frenchie’s Art to Happiness.

MARU

Un Shiba-Inu din Japonia, pe care probabil îl știi și tu drept câinele care zâmbește.

JIFF THE POM

După cum îi spune și numele, un pomeranian care a jucat în reclame la Target și într-un clip de-ale lui Katty Perry. Debutul lui actoricesc a avut loc în Adventures of Bailey: A Night in Cowtown, unde a interpretat rolul unui câine răpit. Jiff arată fix ca o jucărie de pluș și are o viață de invidiat.

MARNIE

Shih Tzu-ul de 16 ani a fost adoptat de Shirley Braha în 2012, după ce a trăit pe stradă.

"I didn't really care if she was cute or not… Well, you hope your dog's cute, but more than that it was like: A.) I hope she's nice; and B.) Let's hope she lives, because she really looks kind of sick".

TROTTER

Cel mai hipsterish buldog francez al fotografei Sonya Yu, Trotter a dus costumatul de Halloween la alt nivel. "We’ve been training her since she was young so she’s really a photo-ready dog. She is very good about posing. She just stands still".

SUMO, BUDDHA ȘI AYUMI

Trei bulldogi francezi care sunt fani mâncare și o imortalizează de câte ori au ocazia.

SIR CHARLES BARKLEY

Tot un bulldog francez, Charles duce viața tipică unui câine faimos.

"We didn’t want to blow up our own Instagram accounts with his pics. He ended up gaining more followers than we ever expected and that’s when we realized we really have to keep up with his account" .

CORGNELIUS THE CORGI

Corgnelius, cel care a devenit cunoscut inițial pe Tumblr, este un ghem de blană cu aproape un milion de followeri pe Instagram. Just look at this face.

Ce pot să-ți zic după turul ăsta? Mai bine îți iei și tu un câine, pentru că dacă te chinui puțin, sigur va ajunge mai cunoscut decât mine sau decât tine.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

caini Instagram faimos
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde