Câinii au înlocuit căsnicia în cazul milenialilor

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
Tweet
Cum arată căsnicia în ziua de azi/Sursă foto: Hepta

Deşi s-a spus că Generaţia Y nu este interesată să-şi achiziţioneze proprietăţi (ba chiar am fost acuzaţi că dăm banii aiurea pe avocado în loc să ne luăm case), se pare că cel mai mare număr de oameni deveniţi proprietari de case în 2017 este reprezentat de mileniali.

Deşi maică-mii i-ar veni destul de greu să creadă, vorbim despre rezultatele generate de un studiu întreprins de CNN Money.

Dar ca să nu se bucure maică-mea mai mult decât este cazul, mai aflăm faptul că nu nunţile au generat aceste decizii, implicit rezultate, ci nevoile patrupezilor.

Mai exact, un studiu realizat de Harris Poll a arătat faptul 33% dintre mileniali sunt motivaţi de câinii lor pentru achiziţionarea unei case (care să aibă şi curte, eventual), astfel încât aceştia să se poată bucura de spaţiu şi să alerge în voie.

Căsnicia vine abia pe locul doi în topul factorilor care-i motivează în aceeaşi direcţie, fiind urmată de naşterea unui copil.

APPA (American Pet Products Association) a aflat că milenialii au depăşit Generaţia Baby Boomers în materie de număr de animale "deţinute".

59% dintre mileniali nu s-au căsătorit încă, comparativ cu 36% din Generaţia X şi 48% din Baby Boomers.

Dar de iubit, ne iubim căţeii.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile