Când o să mâncăm o înghețată cu marijuana?

Share
Tweet
inghetata cu marijuana Foto: istock.com

În 2018 apar pe piață tot mai multe produse pe bază de marijuana.

Avem bere cu canabis, vin pe bază de marijuana, tampoane cu canabis și creme cu iarbă. Dar parcă aveam nevoie și de ceva mai dulce.

Astfel că lanțul de înghețată Vaniglia a venit cu ideea de a produce înghețată cu aromă de canabis.

Din păcate, pentru consumatori, înghețata nu conține niciun THC, ingredient activ psihoactiv găsit în marijuana. Singura parte a plantei de canabis recoltate în rețetă este uleiul aromatic. Restul de aromă provine dintr-un amestec de plante specifice și nuci pe care fondatorul lanțului de înghețată a identificat-o printr-un proces vechi, care a durat ani buni.

Producătorul de înghețată este cunoscut pentru experimentarea în materie de gust. În acest caz, s-a dovedit că, pentru a obține gustul de marijuana, nu este necesar să se folosească părți ale acestei plante. Gustul și aroma au fost obținute datorită selecției corecte a amestecului de ierburi și nuci și extractelor legale din uleiurile de cânepă.

Marijuana este legală în 20 de state europene, în 30 de state din SUA, state din America Latina, Israel, Australia și Canada. Iar marijuana nu este folosită doar recreațional, ci și în tratarea și ameliorarea simptomelor unor boli devastatoare precum: cancer, epilepsie, Alzheimer, Parkinson, Boala Crohn și alte boli inflamatorii, scleroză multiplă, diabet, boli neurologice.

Însă, în Romania nu o să se legalizeze prea curând. Mai ales atunci când trăiești într-o țară în care se tot plănuiește un referendum pentru familia tradițională.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile