Care-i legătura dintre forma feței și activitatea sexuală

Share
83
Tweet
studiu sex Foto: Jan-Philipp Strobel / dpa picture alliance

Ți s-a întâmplat să caracterizezi un om doar uitându-te la trăsăturile lui?

Nu e nimic greșit în asta, pentru că se pare că față noastră spune mai multe despre noi decât ne-am fi gândit vreodată.

Și asta susțin și oamenii de știință din Canada. În urma unui studiu aceștia au aflat că persoanele cu fața lată și pătrată se dau cel mai mult în vânt după sex.

Potrivit cercetătorilor, există o legătură între forma facială și activitatea sexuală.

În cadrul cercetării, oamenii de știință au efectuat două studii separate printre studenți. În primul studiu, 145 de studenți care erau în relații romantice la momentul respectiv au completat chestionare despre comportamentul lor interpersonal și comportamentul sexual.

Cercetătorii au folosit, de asemenea, fotografii ale participanților pentru a determina raportul lățime-înălțime facială.

Cel de-al doilea studiu a implicat 314 de studenți și a fost o versiune extinsă a primului studiu. El cuprindea întrebări privind orientarea sexuală a participanților și șansele ca ei să ia în considerare infidelitatea și orientarea lor socio-sexuală. Au vrut să vadă cât de confortabili sunt participanții la conceptul de sex ocazional.

Rezultatul: Lățimea feței și înălțimea sunt legate direct de viața sexuală.

Bărbații și femeile cu un FWHR înalt (cu fețe pătrate și largi) au raportat o forță sexuală mai mare decât ceilalți.

De asemenea, s-a constatat că bărbații cu un FWHR mai mare nu numai că au o forță sexuală mai mare decât ceilalți, dar sunt și mai relaxati atunci când vine vorba despre sexul ocazional.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile