Ce am învățat din clișeele despre iubire de pe câteva pagini de Facebook

Share
Tweet

Am făcut o călătorie pe paginile astea dubioase cu reach surprinzător de mare (care cred că erau populare și acum câțiva ani) ca să înțeleg mai bine iubirea.

Oamenii sunt creaturi relativ simple, care își iau doza de filozofie de pe Facebook. Bine, nu toată lumea, dar sigur știi la ce mă refer. Dacă trădează empatie, atunci prinde. Și pentru că clișeele siropoase sunt peste tot, dacă dragostea nu-i în online atunci sigur nu există (hell no).

Te las și pe tine să îți formezi o părere după ce citești:

*Cringe alert*

Fumul țigării este un spațiu obscur unde găsești valorile tipice categoriei purtătoare de botox și lanțuri cu dolar. Exagerez. Cu 261,000 și ceva de like-uri, probleme cu virgula și vibe-uri de anii 2000 și ceva.

Dear, fă ce vrei tu. Nu aștepta să-ți cadă oportunitățile din cer. Știi, femeile s-au emancipat.

Am o atracție deosebită pentru pozele astea editate pe telefon cu vreo aplicație. Poate că despărțirile sunt dureroase, dar really, nimeni nu omoară pe nimeni. Dacă s-a rupt lanțul de iubire, mai bine îți vezi și tu frumos de viață.

Aia e. Claro que si. Rezolvarea și dacă rămâi fără apă caldă sau îți pici examenele. Știu, poate nu înțeleg eu ideea, da.

Later edit: îmi explodează creierul și simt nevoia să citesc o carte.

Curierul este o pagină care cred că s-a vrut hipsterish, dar nu este. Un fel de loc plictisitor pentru oameni basic, care are aproape 500,000 de like-uri.

De unde știi? Cine ți-a zis? Do you have facts to support your statement? Poate că nu contează cine și ce face  și mentalitatea asta a murit în urmă cu ceva timp, pentru că trăim vremuri în care este promovată egalitatea dintre sexe.

Problema aia sensibilă cu înșelat și familii destrămate sau „să iubești două femei”. Lasă omul să-și trăiască viața sau lasă femeia să spere. Nimic nu e general-valabil.

Asta este, în viziunea unora, soluția perfectă pentru orice. „Click dreapta del-…”, știi tu. Acum, dacă gândim matur, să ștergi pe cineva de pe o rețea socială nu înseamnă că ai scăpat definitiv de persoana respectivă.

Ceai Mami probabil este inspirată după melodia lui DOC din 2011 și are, surprinzător, citate din Freud sau Drumeș, pe lângă afirmații care te fac să-ți dai ochii peste cap. Cu 325,000 și puțin de like-uri și proprii săi filosofi cum ar fi Leo Burghezul (nu mă întreba, nu cunosc), încearcă să fie classy și nu prea îi iese.

Nope. Înseamnă că ești ușor creepy și eventual cu o probabilitate de stalker. Și oamenii ar trebui să învețe să comunice. Like, știi tu, cu cuvinte. Cred că în 2018 ar cam fi momentul să învățăm cum e cu abordarea face-to-face.

Nice, pentru că bipolaritatea este o chestie foarte amuzantă. Și asta cu fidelitatea la fel, un concept prea greu de înțeles. Ce face românul în situații din astea? Haz de necaz, chiar dacă umorul lui aduce puțin cu glumele fumate din clasa a 5-a.

Prea deep să înțeleg. Ceva cu timing.

După research-ul ăsta, am descoperit că subiectele abordate sunt înșelatul și despărțirile, iar targetul este format, probabil, din fetițe de 12 ani. Toată treaba e prezentată simplu, să o înțeleagă oricine, cu riscul de a părea pe alocuri penibil.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

facebook pagini de facebook dubios iubire love
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde