Ce ar preda politicienii români dacă ar fi profesori universitari

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
62
Tweet
Victor Ponta/Foto: Facebook

Știrea ultimelor zile (care nu e fake) e faptul că redactorul șef de la România TV, Eugen Chelemen, este unul dintre profesorii care le predau bobocilor de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti un seminar numit „Atelier de jurnalism", în cadrul căruia se discută despre conceptul de “fake news”.

După modelul Chelemen și având în vedere vorba “fă ce zice popa, nu ce face popa”, ne-am gândit și la alte personalități care ar putea fi profesori universitari:

Victor Ponta – curs de Copywriting la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București.

Călin Popescu-Tăriceanu – curs de “Fidelitate politică” la Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București.

Klaus Iohannis – curs de Public Speaking la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

Liviu Dragnea – curs de Parodontologie la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București.

Lia Olguța Vasilescu – curs de Economie Generală la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice București.

Traian Băsescu – curs de Abstinență la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul” din cadrul Universității București.

Florin Iordache – curs de Retorică la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București.

Aveți și alte idei?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile