Ce s-ar întâmpla cu noi dacă am mânca doar carne

Share
Tweet
carne Foto: shutterstock.com

Carnea este cea mai bună legumă, spune o vorbă din popor. Dar știi ce probleme provoacă consumul excesiv de carne?

Ce s-ar întâmpla dacă am mânca doar carne?

Potrivit specialiștilor, am avea deficiențe serioase de fibre, ceea ce ar duce la constipație și disconfort.

Carnea de iepure este scăzută în grăsimi, dar bogată în proteine.

Însă acest aliment absoarbe mai multe vitamine din corp pentru a se digera decât aportul proteic pe care-l aduce.

Lipsa carbohidraților duce la o lipsă de energie și consecințele mari pentru organism.

Și lipsa vitaminei C este un factor de risc pentru organism în consumul cărnii. Din păcate, omul nu-și produce propria vitamină C și trebuie să le obțină din alte alimente.

Dacă totuși nu poți să renunți la carne, nutriționiștii recomandă carnea crudă. Pielea acesteia conține o cantitate mare de vitamina C pe care procesul de gătire o distruge.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile