Ce se întâmplă cu tine și viața ta cât Venus este în Scorpion

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
47
Tweet
Foto ilustrativ

Simți că se întâmplă o serie de schimbări în viața ta sau simți nevoia să faci mai multe schimbări și nu știi de unde ai această dorință?

Venus în Scorpion ar putea fi răspunsul la aceste lucruri, mai ales dacă ai o afinitate pentru astre sau crezi în ele.

Specialiștii în astrologie susțin că Venus, planeta care guvernează dragostea, banii și experiențele artistice sau romantice s-a mutat în Scorpion, semnul schimbărilor profunde, atât pe interior, cât și pe exterior.

Foto ilustrativ

Venus în Scorpion 2017 este procesul schimbării complete a vieții tale amoroase, dar și a conștiinței noastre colective. Acum este perioada în care pasiunile noastre se simt ca fiind "totul sau nimic" și ceea ce ne mișcă pe noi în interiorul nostru pare că ne direcționează acțiunile. Trăim vremuri în care nu vrem să ne abținem de la pașii necesari pentru a ne schimba viața.

Toate aceste schimbări vor modifica cursul istoriei noastre individuale, dar și la un nivel colectiv. Despre asta-i vorba cu Venus în Scorpion, până la urmă!

Prin ce schimbări vei trece la nivel personal

Foto ilustrativ

Emoțiile sunt la intensitate maximă

Venus în Scorpion aduce schimbări emoționale pentru toată lumea. Cineva poate spune sau face ceva care să te impresioneze până la lacrimi, să zicem, iar tu nu vei ști ce te-a lovit. Dacă te simți trist, atunci toată această perioadă îți va crea sentimentul că întreaga lume suferă de PMS.

Atât emoțiile bune, cât și cele rele, îți sunt amplificate, însă uite ce trebuie să reții din toată combinația asta - indiferent ce simți, lucrurile astea sunt valide și trebuie să ai încredere în ele.

Simți nevoia de intensitate

Până și interacțiunile bazate pe flirt încep să aibă un fond pasional în această perioadă. Să zicem că abia începi să ieși la date-uri cu cineva (și vă înțelegeți), ei bine, chimia va fi palpabilă.

Sentimentele pe care le aveți unul pentru celălalt vor deveni brusc mai profunde, fără să te aștepți la asta, iar intimitatea, cea care crește de obicei în timp, va părea că există deja acolo de multă vreme. Ideea de bază este să nu dai înapoi din cauza fricii, ci să le îmbrățișezi și să te bucuri de aventură.

Foto ilustrativ

Lupte de putere

Dacă te îndrăgostești repede de cineva, așa cum am mai zis, este normal să apară frica, în special frica de a avea încredere în cineva nou și de a oferi din puterea ta altcuiva.

Astrologii susțin că este important să-ți aduci aminte că tu ești cel care atrage aceste energii în viața ta și că tu ai adus acea persoană nouă lângă tine și chiar dacă nu va fi "the one", în mod cert va fi ceva bine, deoarece tu ți-ai dorit asta.

Tot ceea ce se întâmplă în viața ta are legătură cu transformarea ta personală. Puterea este a ta, fie că o păstrezi, fie că o dai mai departe.

Nu este nimic lipsit de putere în faptul că te lași să simți fluturașii unei noi iubiri, poate fi chiar contrariul, mai ales dacă ți-a fost frică de intimitate până acum. Lasă joculețele acasă și pur și simplu bucură-te de iubire!

Foto ilustrativ

Perioada asta va dura până la început de decembrie; chiar dacă este una încărcată emoțional și ușor dificilă, asta nu înseamnă că nu vei trece cu bine peste ea. Mai mult, astrologii sunt de părere că toate aceste schimbări au rolul de a te face mai puternic și de a-ți echilibra viața.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile