Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă de lămâie

Share
23
Tweet
De ce sa bei apa cu lamaie Foto: Profimedia

Auzim la tot pasul că apa cu lămâie este "magică", deoarece elimină un număr de kilograme într-un timp foarte scurt. Din păcate, de cele mai multe ori se exagerează. Într-adevăr, te ajută să pierzi în greutate, însă nu o să te transforme peste noapte în Jessica Alba.

Cu toate acestea, este foarte adevarăt faptul este că apa are un efect pozitiv pentru minte și corp.

Dacă te decizi să bei apă cu lămâie în fiecare seară, organismul tău îți va recunoscător

Un somn mai bun

Hidratarea este foarte, foarte importantă pentru un somn de calitate, iar un pahar de apă cu lămâie este o băutură ideală.

Beneficiile apei cu lămâie băută seara:

- Este stimulat procesul de detoxificare;

- Este purificat sângele;

- Este curățat ficatul;

- Este stimulată producția de celule albe în organism;

- Este îmbunătățită funcția pancreasului;

- Este îmbunătățită digestia.

Arderea caloriilor

Nu, nu vei pierde cinci kilograme peste noapte, dar un pahar de apă rece cu lămâie înainte de a te băga ân pat te poate ajuta să arzi mai multe calorii. Corpul tău are o temperatură normală în jur de 37 de grade Celsius. Dacă bei un pahar cu apă rece, corpul trebuie să aducă lichidul la aceeași temperatura ca a lui. Pentru a face asta, el arde câte 30 de calorii la fiecare litru de apă.

Metabolism mai rapid

Acest lucru este deosebit de important pentru toți cei care în fiecare noapte fac un drum până la frigider.

Apa cu lămâie te poate ajuta să digeri mai ușor mâncarea și, prin urmare, dormi mai bine noaptea. Pe de altă parte, dacă ai probleme cu digestia, un pahar de apă cu o lamă înainte de culcare poate rezolva problema în câteva săptămâni.

Detoxifiere

În loc să arunci banii pe tot felul de pastile care promit să-ți curețe organismul, bea doar un pahar de apă cu o lămâie chiar înainte de a te culca. Corpul tău nu va scăpa peste noapte de toate toxinele, însă lămâia va da organelor tale un mic impuls pentru ceea ce trebuie să facă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile