Ce trebuie să faci ca să primești 45.000 lei de la KFC

Share
25
Tweet
KFC Foto: Screenshot vimeo.com/256454557

Nu, ăsta nu-i un advertorial. KFC a lansat un concurs destul de bizar și pur și simplu n-aveam cum să-l trecem cu vederea.

Se apropie ziua de naștere a fondatorului Kentucky Fried Chicken. Pe 9 septembrie, Colonelul Sanders ar fi împlinit venerabila vârstă de 128 de ani (dacă n-ar fi murit în 1980). Ca să-l sărbătorească cum se cuvine, lanțul de Fast Food a lansat un concurs ciudățel cu un premiu care te ajută să nu-ți mai pese de faptul că-i ciudățel.

Foto: Screenshot Twitter @kfc

Mai exact, KFC vrea ca tu să-ți numești nou-născutul Harland, în onoarea fondatorului-mascotă Harland David Sanders. Dacă-i faci pe plac, lanțul de restaurante te poate răsplăti cu 11.000$ (44.000 lei) dedicați taxelor de școlarizare, pentru când micuțul nu va mai fi micuț.

Dar trebuie neapărat să naști în data de 9 septembrie, ca să coincidă cu ziua de naștere a colonelului. Mai mult decât atât, trebuie ca bebelușul să vadă lumina zilei pe teritoriul Statelor Unite.

Și ce-mi zici mie, eu fiind român?”. Păi și tu poți naște un copil american, teoretic. Dacă tu și partenerul așteptați un copil care urmează să vină pe lume cam într-o săptămână, ați putea lua primul avion către SUA și să înfăptuiți miracolul vieții acolo. Mă rog, nu avion, că n-ai voie să zbori într-un stadiu așa avansat al sarcinii. Puteți lua vaporul, na. Sau poate locuiți deja acolo. Sau poate sunteți plecați cu Work & Travel. Sau poate ai rude/prieteni pe-acolo cărora nu le-ar strica 11.000$.

Problema e că nimeni nu-și mai botează copilul Harland de câteva decenii încoace. Nici măcar americanii, darămite străini care ar putea face asta doar ca să se înscrie în concursul KFC. E nume de moș, ca Baldovin, Filaret sau Costache.

Și încă ceva: ca să poți profita de marele premiu, trebuie să-ți dai copilul la facultate acolo, în SUA. Deci odată ce-ți numești copilul Harland, nu mai e cale de întoarcere. Ești „all in”.

Ce zici, merită?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile