Cel mai scârbos mod în care un cuplu și-a anunțat nașterea primului copil

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
201
Tweet
Wait for it

Să aștepți primul copil să vină pe lume, cred că e un lucru minunat. Să dai vestea asta frumoasă și oamenilor din jur, la fel, mi se pare un moment încărcat de emoție și fericire.

Însă nu toți gândim la fel, iar asta, de multe ori, e foarte bine, dar nu putem nega că există și excepții. Spre exemplu, cuplul de care o să-ți povestesc în aceast articol.

Nicole Cameron și soțul ei, Todd, s-au gândit că ar fi foarte cool să facă un pictorial sinistru, înainte ca ea să nască. S-au inspirat de filmul SF Alien, din 1979, și de scena în care actrița principală naște pe micul-extraterestru. ORIBIL!

Ceva mai oribil aveți? - foto by Li Carter

Todd, jovial, a povestit cum și-a dorit să-și facă prietenii să râdă, așa că au luat niște sânge fals, s-au împroșcat bine cu el și apoi s-au distrat de minune cât au făcut fotografiile. Nu, serios, ce o fi atât de amuzant în asta, nu înțeleg.

Cert este că fotografiile au ajuns virale și au fost share-uite de peste 300.000 de mii de ori pe Facebook, de când au fost lansate, adică de pe 9 octombrie.

Bine că n-ai voie să-ți pui un sfârc pe rețelele sociale, dar ai voie să pui astfel de fotografii penibile și extrem de dezgustătoare.

HORROR - foto by Li Carter
De ce?????? - foto by Li Carter

Ideea le-a venit atunci când Nicole a trecut prin schimbările corporale ale maternității și i s-a părut mega ciudat cum copilul se mișca în burtă. Mai adăugăm și faptul că ei doi s-au cunoscut de Halloween și uite cum toată treaba a prins contur.

Fotografa Li Carter a fost foarte bucuroasă de ideea lor și a spus celor de la CNN că fix asta căuta de la o ședință foto tematică.

LOVE - foto by Li Carter

Aparent și internetul a apreciat gluma asta fantastică, dar mie una mi se pare o prostie și nu găsesc absolut nimic amuzant sau wow la ședința asta foto. E scârboasă și deranjantă vizual. Nu zici?

SUPER FRUMIX - foto by Li Carter
Vă rog eu!!! - foto by Li Carter
Vomit!!! - foto by Li Carter

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile