Cele mai distractive jocuri pe care poți să le joci cu colegii tăi

TOORTITZI

Partener
Share
27
Tweet
Toortitzi

Ești la birou și nu se întâmplă mare lucru. Ar merge niște jocuri care să mai anime situația, dar nimeni nu a adus așa ceva… În schimb, nu puteau lipsi pungulițele de Toortitzi, gustările ideale care-ți potolesc foamea.

Atunci e OK, situația e ca și salvată, pentru că o pungă de Toortitzi se poate transforma în 4 jocuri diferite. Iată ce te poți juca cu colegii tăi atunci când ai la dispoziție o pungă de Toortitzi:

Jenga Toortitzi

Jenga Toortitzi

Indiferent dacă sunt cu sare sau cu susan, Toortitzii sunt ideali pentru a încerca un joc de Jenga.

Se începe prin a se pune un Toortitz pe masă. Apoi, primul jucător va trebui să bage mâna în pungă, să extragă un Toortitz pe care va trebui să-l plaseze în vârful turnulețului, fără să dărâme turnulețul.

Următorul jucător va proceda la fel, până când la cineva se prăbușește turnulețul. Miza jocului o stabiliți de la început.

Primu-n vârf

Primu-n vârf

E oarecum similar cu Jenga, doar că de această dată, fiecare jucător va avea punga lui de Toortitzi, iar cu „piesele” din pungă va trebui să construiască un turnuleț cât mai înalt. Dacă turnulețele celorlalți jucători se dărâmă și doar al tău a mai rămas în picioare, atunci ai câștigat.

Peretzica

Peretzica

Se poate juca pe o masă, pe care ai pus într-unul dintre capete o cutie de… să zicem, cereale. Din partea opusă, jucătorii se înarmează cu Toortitzi și încearcă să-i arunce, pe rând, cât mai aproape de cutia de cereale (sau de un perete).

Fiecare are la dispoziție 5 încercări (sau mai multe, tu faci regulile), câștigătorul va lua toți Toortitzi de pe masă.

Se recomandă ca fiecare jucător să aibă un sortiment diferit de Toortitzi, ca să fie mai ușor de identificat piesele fiecărui jucător.

Toortitz Pong

Toortitzi Pong

Fiecare jucător (sau echipă de jucători) va avea în față un set de pahare de plastic umplute cu suc/bere. Jucători aruncă pe rând cu Toortitzi în paharele adversarului. Dacă Toortitzul aterizează în pahar, paharul trebuie băut de cel în fața căruia se află. Cine rămâne fără pahare în fața, pierde.

Toortitzi Beer Pong

Acum știi ce să faci în momentele când te plictisești la birou.

Sursa: TOORTITZI

Arată comentariile