Cele mai WTF scene surprinse de Google Street View

Share
29
Tweet
Oameni-umbră, surprinși de camera Google Street View (foto: google.com, via reddit.com)

La finalul unei zile obositoare, hai să ne distrăm cu dubioșeniile surprinse de camera Google Street View prin toate colțurile lumii.

Soldat nazist pe o plajă din Bali

Poza a fost făcută pe plaja Kuta din Bali. O poți vedea și tu în format 360 grade accesând link-ul ăsta, care-ți deschide app-ul Google Street View.

Poligon de tir DIY

De ce să dai bani la un poligon adevărat de tir, când poți improviza unul chiar în propria curte? Nu-ți trebuie decât un arc, niște săgeți și o țintă. Ah, și un prieten pe post de suport. Găsești imaginea originală în 360 grade aici.

Casă bântuită?

Casa asta din Brooklyn, New York, e blurată de Google din motive misterioase. Singura din întreg cartierul. Poftim, plimbă-te de-a lungul străzii și o să vezi că locuința e „cenzurată” din toate unghiurile. Cu cât te gândești mai mult la asta, cu atât mai dubioasă devine situația.

Ora prânzului

E doar un cal bucurându-se de o banană, alături de un flamingo, pe marginea drumului. Nimic ieșit din comun. Poți accesa poza origială dând un click aici.

Control de rutină

Tipul ăsta a fost surprins de camera Google Street View cu pantalonii în vine, în timp ce era percheziționat de poliție. Se întâmpla în São Paulo, Brazilia. Dacă vrei să dai zoom ca lumea, găsești poza originală aici. Oricum, mai șocantă mi se pare mizeria aia din stradă.

O zi de lucru obișnuită

Simpli angajați muncind pe brânci la birou, în Québec (Canada). Accesează link-ul ăsta și plimbă-te prin birou. Scenele devin din ce în ce mai amuzante. Sau mai ciudate, depinde cum vezi lucrurile.

Nici nu știu ce titlu să-i pun ăsteia

Poza asta e un uriaș semn de întrebare. Oare tipul locuiește în mașină? Oare a fost răpit și camera Street View l-a surprins evadând? Oare e mecanofil și doar ce a făcut sex cu mașina? Și cum se poate ca pe câine să-l doară-n fund de toate astea? Zero răspunsuri.

Pisica bipedă

Ori e un glitch al camerei Street View din timpul panoramării, ori e un nou Pokemon. Tind să merg pe a doua variantă.

Demoni la fereastră

Userul rebazar_tarzs a postat pe imgur screenshot-ul ăsta. Spune că poza a fost făcută de camera Google Street View în dreptul unui apartament din Chicago, SUA. Ori e un sticker genial, ori e Photoshop la mijloc. Există și o a treia opțiune: oamenii-umbră s-au săturat să fie considerați un simplu mit.

Cadavre aruncate la gunoi?

Așa pare la prima vedere. Din fericire, sunt doar niște manechine. Oricum, suficient pentru ca un trecător mai firav să leșine pe stradă.

BUF!

Vezi că ajungi în Iad dacă râzi. Treaba ta.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile