9 celebrități care acum au job-uri obișnuite

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
Tweet
Kevin Jonas/Sursă foto: worldlifestyle.com

Nu-i mai vedem la televizor sau pe marele ecran, dar încă ni-i amintim, chiar dacă acum sunt doar foste celebrități cu job-uri obișnuite.

1. Peter Ostrum

Peter Ostrum/Sursă foto: worldlifestyle.com

Peter avea 12 ani când a jucat în "Willy Wonka & the Chocolate Factory". Astăzi are 59 de ani și lucrează ca veterinar în Lowville, New York.

2. Tom Selleck

Tom Selleck/Sursă foto: worldlifestyle.com

Selleck s-a retras la o fermă de 60 de hectare unde cultivă și avocado. Acesta a declarat că munca de acest fel i-a permis să găsească în sfârșit un echilibru după cariera sa stresantă.

3. Nikki Blonsky

Nikki Blonsky/Sursă foto: worldlifestyle.com

După "Hairspray", Nikki s-a chinuit să-și găsească alte roluri. Astăzi, e hairsylist în Great Neck, New York.

4. Chris Owen

Chris Owen/Sursă foto: worldlifestyle.com

În ciuda succesului "American Pie", Chris Owen nu a atins niciodată succesul. Astăzi, el este chelner la un restaurant de sushi și are mai puțin de 100 de followeri pe Twitter.

5. Vanilla Ice

Vanilla Ice/Sursă foto: worldlifestyle.com

Când cariera lui a început să se prăbușească, Vanilla Ice a decis să lanseze un site imobiliar. Acum, el este investitor imobiliar și, mai mult, renovează case. De asemenea, îi învață pe investitorii noi cum să facă profit din vânzarea de proprietăți.

6. M.C. Hammer

M.C. Hammer/Sursă foto: worldlifestyle.com

După ce a acumulat datorii de 13 milioane de dolari și a ajuns la faliment, Hammer și-a schimbat viața. În zilele noastre, oficiază nunți, dezvoltă aplicații pentru iPad și ține cursuri despre new media la universitățile din Ivy League.

7. Kevin Jonas

Kevin Jonas/Sursă foto: worldlifestyle.com

După ce a părăsit The Jonas Brothers, Kevin a lansat aplicația de food Yood. Aplicația identifică date despre restaurantele din zona în care te afli.

8. Jonathan Bennett

Jonathan Bennett/Sursă foto: worldlifestyle.com

Îl știm din "Mean Girls", iar acum, Jonathan e instructor la Flywheel, în Los Angeles.

9. Angus T. Jones

Angus T. Jones/Sursă foto: worldlifestyle.com

Viața lui Angus a luat o turnură neașteptată după "Two and a Half Men". În prezent, lucrează pentru Tonie, o companie multimedia fondată de P. Diddy.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile